Alt som skjer på studio finner du også i gruppa Alta yoga, her: https://www.facebook.com/groups/472883489560122/

Yogakursene går også online. Send en epost til ingunn@altamagedans.no dersom du vil delta på bare onlinekurs.
Betaling: Vipps til 113730, eller betal rett på konto 47504343746. 150 for en uke og 300 kr for en måned. Du kan se alle videoer så mange ganger du vil og når det passer deg.
Onlinekursene finner du her, husk å vippse først https://www.facebook.com/groups/1426243417555009/

HELGEKURS ligger i Kalender https://altamagedans.no/events/

Det er mulighet for drop-in på yoga. Kr 160 for 60 minutters timer, 175 for 75 minutters time. Gratis prøvetime på klasser med ledige plasser.

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Andre kurstilbud:
Minikurs 1 time kr 1500, 2 timer kr 2000.
Kurs for din bedrift, eller seminar osv tilpasses etter ønske. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Påmelding – kontakt Drop in mulig på alle kurs med ledige plasser.

Klippekort: meld deg på et av åtte ukerskursene, kom åtte ganger på hvilken som helst av timene innen 12 måneder fra kjøpsdato.

Mandager:

Påmelding myk yoga 8 uker https://www.sendregning.no/arrangement/515655

Onsdager:

Påmelding yoga Midtimellom 8 uker: https://www.sendregning.no/arrangement/956793

Påmelding Yoga introduksjonskurs

Torsdager:

Påmelding yin yoga 8 uker: https://www.sendregning.no/arrangement/70782

kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 47504343746. Vær vennlig å betale faktura før oppstart av kurs! Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal, betaling kun med Vipps eller rett på konto. Vippsnummer 113730, Alta Magedans og Yoga AS.

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du halvparten av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du halvparten av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort plassen din.
Takk for forståelsen!

Antrekk: Klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Barfot. Ha gjerne med pledd eller varme klær til Savasana. Yogamatter til utlån på studio.

Yoga: Yogatimene holdes på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper nødvendig. Vi fokuserer på bevegelse, tilstedeværelse og riktig teknikk med tanke på skadeforebygging. Målet er å få pusten og gleden med oss i yogapraksisen.
Vær obs på at det spilles musikk under yogaklassen! Ingunn er utdannet yogainstruktør fra Yandara Yoga Institute sommeren 2011, med vekt på Hathayoga, men klassene har også Jivamukti-elementer. Disse yogaretningene er fysiske retninger, så regn med å bli litt varm. Ha gjerne flere lag med klær slik at du kan kle av etterhvert og på igjen til Savasana.

Om Ingunn:
Ingunn er fra Alta, og har som eneste instruktør studio som sin hovedjobb. Hun underviser yoga, Bollywooddans og magedans, i tillegg til å drive studio.
Ingunn er utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011, samt yin yoga instruktør i 2020, i jnaura 2023 fullførte hun en Teacher Training i Pranayama, yogiske pusteteknikker.. Ingunn tar for tiden et instruktørkurs i Vinyasa Creative Flow.
Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen.
Som yogainstruktør er Ingunn leken og tilstedeværende, og hun tilpasser timene til deltagerne. 🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♂️

Betaling:
Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 4750 43 43746. OBS: Vi har ikke kortterminal, betaling kun Vipps eller rett på konto.