KURSTYPER VARIGHET DAG/TID OPPSTART NESTE
Nybegynner og nybegynner 2 online 6 uker, kr 500/450 Online, når det passer deg! -
Øvet 75 min x 7/14 uker - kr 1900/1750 Mandag kl 1800 Uke 42 Januar 23
Litt øvet 60 minutter x 7 uker- 750/700 Torsdag kl 1830 Uke 42 Januar 23
Nybegynner 5 timer Fredag 28.10. kl 17.30-19.30 uke 43 Uke 44
Nybegynner 2 60 minutter x 6 uker, 650 /600 kr Tirsdag kl 18-19 uke 44 Kommer
Jallabina 60 minutter x 7 uker, 850 kr, eller drop in Onsdag 18.00 uke 41 Fortsetter, bli med når det passer

Alle kurs holdes på Alta Magedans sitt lokale i kjelleren på det gamle BUL-huset i Bossekop, Holtet 9 (innkjøring via Skoleåsen).

De fleste HELGEKURS ligger i Kalender: http://altamagedans.no/events/

NIVÅER: Og mer info om klassene, se beskrivelse nederst på siden.

Det er mulighet for drop-in på alle kurs med ledige plasser, kr 150 pr gang. Gratis prøvetime første gang på nytt kurs, ved flere prøvetimer på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Andre kurstilbud:
Utdrikningslag kr 1000. En morsom time der man lærer en enkel dans. Bruden får velge med seg et myntbelte, og man får med musikken vi har danset til.
Minikurs 1 time kr 1400, 2 timer kr 1900.
Kurs for din bedrift, eller seminar osv tilpasses etter ønske. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Påmelding – kontakt:
Oppgi navn, alder (gjelder barn), kurs du er interessert i, telefonnummer, mailadresse og adresse.
kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Lenker til påmelding ligger her. OBS- om du skal delta på to eller flere samtidige kurs, meld deg på et av dem via lenke, og send epost om at du er påmeldt det kurset og hvilket annet kurs du ønsker å melde deg på. 🙂 Takk for hjelpen!

Øvet magedans mandager kl 18: https://www.sendregning.no/arrangement/576661

Litt øvet magedans torsdager kl 18.30: https://www.sendregning.no/arrangement/821324

Nybegynner  helgekurs https://www.sendregning.no/arrangement/979520

Nybegynner/nybegynner 2 https://www.sendregning.no/arrangement/36165

Jallabina: Drop in kr 150 eller påmelding 7 ukerhttps://www.sendregning.no/arrangement/161626 OBS-kun oppmøte!

Onlinekurs:

Delta når du vil på de ukentlige dansetimene for litt øvet og øvet i vår videogruppe. Ta kontakt på epost. Påmelding nybegynner/nybegynner 2 online, send en epost til ingunn@altamagedans.no

Andre dansetilbud

Dancehall med Monica: https://www.sendregning.no/arrangement/96091

ONLINE twerk for nybegynnere/viderekomne: Send en epost til ingunn@altamagedans.no

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du halvparten av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort eller selge plassen din.
Takk for forståelsen!

Betaling:
Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 47504343746. Vær vennlig å betale faktura før oppstart av kurs! Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal, betaling kun med Vipps eller rett på konto. Vippsnummer 113730, Alta Magedans og Yoga AS.

Antrekk:
Dans: Klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men det er litt glatt på gulvet, så barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.

Om instruktør Ingunn Lyngstad:
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun før danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år, samt at hun også har Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører.

Ingunn har tidligere vært gjestelærer på sommerkurs i Danmark 2012-2014, samt igjen i juli 2018, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015. I august 2018 er Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011.
 
Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.
 

Nivåer:
Nybegynner: Kurs for deg som aldri har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere. Fin mor-datter-aktivitet. Popkoreografi: Tarkan Simarik (koreografi: Ingunn) Musikken finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=FkKShvCPrRc
Nybegynner 2: Teknikk og koreografi-klasse, der vi øver på bevegelsene fra nybegynner.
Litt øvet : For deg som har tatt Nybegynner og Nybegynner 2. Koreografi og teknikk. Her kan du bli til du føler at du trenger flere utfordringer.
Øvet: Koreografi
Dans: Teknikk-klasse for alle (bør ha fullført Nybegynner 2). Passer fint om du vil trene to ganger i uka uten mer koreografi. Her får vi også pulsen skikkelig opp.