Alle kurs holdes på Alta Magedans sitt lokale i kjelleren på det gamle BUL-huset i Bossekop, Holtet 9 (innkjøring via Skoleåsen).

De fleste HELGEKURS ligger i Kalender: http://altamagedans.no/events/

NIVÅER: Og mer info om klassene, se beskrivelse nederst på siden.

Det er mulighet for drop-in på alle kurs med ledige plasser, kr 150 pr gang. Gratis prøvetime første gang på nytt kurs, ved flere prøvetimer på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Andre kurstilbud:
Utdrikningslag kr 1000. En morsom time der man lærer en enkel dans. Bruden får velge med seg et myntbelte, og man får med musikken vi har danset til.
Minikurs 1 time kr 1400, 2 timer kr 1900.
Kurs for din bedrift, eller seminar osv tilpasses etter ønske. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Påmelding – kontakt:
Oppgi navn, alder (gjelder barn), kurs du er interessert i, telefonnummer, mailadresse og adresse.
kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Lenker til påmelding ligger her. OBS- om du skal delta på to eller flere samtidige kurs, meld deg på et av dem via lenke, og send epost om at du er påmeldt det kurset og hvilket annet kurs du ønsker å melde deg på. 🙂 Takk for hjelpen!

Øvet magedans, mandager kl 18-19.15, uke 3-18. 15 ukers kurs, kr 2100/1850. Ta kontakt for åtte uker eller online plass

https://www.sendregning.no/arrangement/631417

Student/honnør: https://www.sendregning.no/arrangement/75060

Magedans for nybegynner/nybegynner 2 på Alta Magedansstudio. Torsdager kl 17-17.55 uke 3-9. Kurset koster 770 kr, 630 kr for studenter/honnør. Påmelding her

https://www.sendregning.no/arrangement/7166

Oppstart åtte ukers kurs i magedans for litt øvet 18.januar. Påmelding her  https://www.sendregning.no/arrangement/900427

Onlinekurs:

Delta når du vil på de ukentlige dansetimene for litt øvet og øvet i vår videogruppe. Ta kontakt på epost. Påmelding nybegynner/nybegynner 2 online, send en epost til ingunn@altamagedans.no

Andre dansetilbud

Bachata med Daryna tirsdager kl 18-19  https://www.sendregning.no/arrangement/344347

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du halvparten av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort eller selge plassen din.
Takk for forståelsen!

Betaling:
Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 47504343746. Vær vennlig å betale faktura før oppstart av kurs! Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal, betaling kun med Vipps eller rett på konto. Vippsnummer 113730, Alta Magedans og Yoga AS.

Antrekk:
Dans: Klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men det er litt glatt på gulvet, så barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.

Om Ingunn:
Ingunn er fra Alta, og har som eneste instruktør på studio dette sin hovedjobb. Hun underviser yoga, Bollywooddans og magedans, i tillegg til å drive studio.
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i sitt eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedans- og yogainstruktører.
Ingunn har arrangert Alta Magedans sommerskole alene og sammen med Elin Kåven siden 2012.
Ingunn har vært gjestelærer på Træningslejr for mavedansere i Danmark i 2012-2014, samt igjen i juli 2018 og 2022. Hun har undervist på JWAAD Summer School 2013-2015, samt i 2022. I august 2018 og 2019 var Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011, samt yin yoga instruktør i 2020 . Ingunn tar for tiden et instruktørkurs i Pranayama, yogiske pusteteknikker.
Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.💃🏻
Som yogainstruktør er Ingunn leken og tilstedeværende, og hun tilpasser timene til deltagerne. 🧘🏻‍♀️🧘🏻‍♂️

Nivåer:
Nybegynner: Kurs for deg som aldri har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere. Fin mor-datter-aktivitet. Popkoreografi: Tarkan Simarik (koreografi: Ingunn) Musikken finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=FkKShvCPrRc
Nybegynner 2: Teknikk og koreografi-klasse, der vi øver på bevegelsene fra nybegynner.
Litt øvet : For deg som har tatt Nybegynner og Nybegynner 2. Koreografi og teknikk. Her kan du bli til du føler at du trenger flere utfordringer.
Øvet: Koreografi
Dans: Teknikk-klasse for alle (bør ha fullført Nybegynner 2). Passer fint om du vil trene to ganger i uka uten mer koreografi. Her får vi også pulsen skikkelig opp.