Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Yoga workshops med Stiina Casandra

19. oktober 2018kl 17:00 - 21. oktober 2018kl 13:00

Yoga workshops med flotte Stiina Casandra Andersen 19.-21.oktober
Drop in eller forhåndspåmelding til ingunn@altamagedans.no

Fredag kl 17-19.30 Vinyasa
Lørdag kl 10-12.30 Detox Delight
Søndag 10-12: Yin/ Recharge and Revitalise
Pris ved forhåndspåmelding (innen 17.10.), fredag kr 450, lørdag kr 450, søndag kr 350, alle kr 1200, Vipps til 113730
Drop in fredag kr 500, lørdag kr 500, søndag kr 400. Vipps til 113730
Merk Vippsbetaling med Yoga med Stiina

Yoga workshop – Alta, Okt 2018

Fredag: Feel Good Flow

Dette er en vinyasa flow m/fokus på å åpne opp framsiden av kroppen slik at vi kan forbedre både holding og fleksibilitet – og samtidig ta i mot den oppløftende effekten bakoverbøyninger har på humøret vårt. Hjerteåpnere/bakoverbøyninger behøver ikke å utføres på en intens måte for å ha en veldig positiv effekt på hele kroppen: fysisk, mentalt og emosjonelt. Så i denne klassen skal vi praktisere en mykere vinyasa flow som passer for alle som ønsker å høste litt ekstra energi og godfølelse i kroppen i disse høstdager.

Lørdag: Detox Delight

Dette er en klasse hvor fokus er på å styrke og forbedre fordøyelse og detox i kroppen vår. I Ayurvedisk medisin er høsten en tid for å hjelpe kroppen med å gi slipp og avgifte seg, på samme måte som trærne feller blader og gjør seg klar for en kaldere tid. I praksis starter vi klassen med en dynamisk flow for å bli varme og gode. Andre sekvens inneholder bla. twister/vridninger og styrking av kjernemuskulatur. I tredje sekvens roer vi ned tempoet og holder stillingene lenger, inversjoner (oppned) blir et alternativ for de som ønsker det. Dette er en klasse som passer for alle – vi tilpasser avhengig av nivå og behov.

Søndag: RECHARGE AND REVITALISE

Nå kan du virkelig slippe ned skuldrene, og nyte fruktene av jobben du har gjort denne helgen. Dette er en rolig og restorative Yin Yoga klasse med guidet pranayama (pusteteknikker) inkludert. Denne type yoga gir deg mulighet til å jobbe dypere inn i kroppen i det vi kaller “Yin vev” – derav er muskler, bindevev og organer inkludert. Yin yoga utføres ved å holde stillingene i flere minutter for å oppnå best effekt. Denne type yoga er ikke fysisk krevende, men fokus er pust og tilstedeværelse. Det handler ikke om å prøve å få til noe som helst, tvert i mot å slippe kontrollen helt. “Yin yoga is not a trying to do something, it is allowing something to happen. Let go, listen and let your body receive the benefits of the practice”.

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halve summen tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen.

Detaljer

Start:
19. oktober 2018kl 17:00
Slutt:
21. oktober 2018kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
19. oktober 2018kl 17:00
Slutt:
21. oktober 2018kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart