Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Yoga med Stiina Casandra

24. mai 2019kl 17:00 - 26. mai 2019kl 13:00

Yoga workshops med instruktør Stiina Casandra Andersen 24.-26.mai
Drop in eller forhåndspåmelding til ingunn@altamagedans.no

Fredag kl 17-19.30 Fredags flyt
Lørdag kl 10-12.30 Kjernekraft & balanse
Søndag 10-12: Yin
Pris ved forhåndspåmelding (innen 20.05.), fredag kr 450, lørdag kr 450, søndag kr 350, alle kr 1200, Vipps til 113730
Drop in fredag kr 600, lørdag kr 600, søndag kr 400. Vipps til 113730
Merk Vippsbetaling med Yoga med Stiina

Fredag: Fredags flyt

Dette er en vinyasaklasse som inkluderer alle elementer vi trenger for en helhetlig positiv effekt både på kropp og sjel.
Praksisen vi skal gjøre kan kategoriseres som en mildere flyt der vi jobber mer med fokus på pust og bevegelse framfor styrke. Denne klassen passer for alle.

Lørdag: Kjernekraft & balanse

Dette er en vinyasaklasse med fokus på å styrke kjernemuskulaturen og skape bedre balanse, fysisk og mentalt. Vi lærer smarte triks for hva som faktisk gir bedre fysisk balanse, i tillegg til effektive øvelser for å styrke kjernen vår. En klasse som inkluderer masse feel-good energi som alle kan være med på!

Søndag: Yin Yoga

Nå kan du virkelig slippe ned skuldrene, og nyte fruktene av jobben du har gjort denne helgen. Dette er en rolig og restorative Yin Yoga klasse med guidet pranayama (pusteteknikker) inkludert. Denne type yoga gir deg mulighet til å jobbe dypere inn i kroppen i det vi kaller “Yin vev” – derav er muskler, bindevev og organer inkludert. Yin yoga utføres ved å holde stillingene i flere minutter for å oppnå best effekt. Denne type yoga er ikke fysisk krevende, men fokus er pust og tilstedeværelse. Det handler ikke om å prøve å få til noe som helst, tvert i mot å slippe kontrollen helt. “Yin yoga is not a trying to do something, it is allowing something to happen. Let go, listen and let your body receive the benefits of the practice”.

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halve summen tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen.

Om Stiina:
Stiina begynte å jobbe som yogalærer sommeren 2014. Siden den gang har hun reist mye og jobbet både i inn- og utland. I Oslo har Stiina jobbet på HiYoga og The Studio som yogalærer og yoga PT. Hun holder også egne yoga workshops der hun bruker sin erfaring fra både yoga, NLP og Ayurveda.

Stiina er lidenskapelig opptatt av at yoga er en “learn to love it” praksis. Med andre ord: alle har et godt nok utgangspunkt til å starte med yoga, og kan oppnå progresjon i praksisen. Hun startet selv med yoga med sykdom i kroppen og ingen erfaring, og jobbet seg opp derifra. Stiina har en lystig, leken og informativ stil i sin undervisning. Hun tilpasser sine klasser etter nivå og behov: fra fysisk krevende vinyasa flow klasser til rolig og restorativ yin yoga.

“Det handler ikke om å bruke kroppen for å komme inn i en yogastilling, det handler om å bruke yogastillingen til å komme inn i kroppen”.

Yoga utdannelser:
200 hour Yoga teacher training – Yandara Yoga Institute, Mexico
120 hour Ayurvedic yoga therapist training with Dr. Marc Halpern – Sivananda Yoga Ashram, Bahamas
100 hour Yogic Arts teacher training with Duncan Wong – HiYoga, Oslo
300 hour Ashtanga Vinyasa yoga teacher training – Kranti Yoga, India

Detaljer

Start:
24. mai 2019kl 17:00
Slutt:
26. mai 2019kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
24. mai 2019kl 17:00
Slutt:
26. mai 2019kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart