Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Twerk med Monica

15. januar 2020kl 19:00 - 20:30

Seks ukers nybegynnerkurs i twerking på Alta Magedansstudio, Betongveien 1, Bukta. onsdag kl 19.15-20.15, 6 timer totalt. Kurset koster 550 kr, 500 kr for studenter/skoleelever/honnør. OBS- introduksjonspris siden dette er Monicas første kursrunde!
Påmelding her:
https://www.sendregning.no/arrangement/405508
For student/honnørpris, send epost til ingunn@altamagedans.no
Gratis prøvetime første gang

Om twerk: er en dans som har sin opprinnelse fra de afrikanske landene og som går under mange navn (eks: mapouka, elfenbeinskysten). I de karibiske landene har twerk eksistert lenge i formen av dancehall og reggae. I USA var det New Orleans som omfavnet twerk først og da gikk det under navnet bounce.
Dansen fokuserer på isolering av overkropp, bruk av hofter, bein og rumpe. Musikken som brukes er hovedsakelig hip-hop og dancehall.
Viktigst av alt: alle kan twerke, uansett kjønn, kroppfasong og alder (men er man veldig ung, så kan man vente til man er minst 16 år)!

Nivå: Nybegynner. Passer for deg som aldri har danset før eller som aldri har danset twerk før. Vi går gjennom de mest brukte grunnstegene, som du senere kan sette sammen slik du ønsker.
Aldersgrense: 16 år og opp

Antrekk: bukser/shorts som ikke strammer og holder ting på plass (eks: treningstights), knebeskyttere og sko som egner seg til bruk i sal eller barbeint.

Om Monica: er lei av å danse alene! Startet med dans relativt sent i livet og driver med dans på hobbybasis. Hovedsakelig selvlært, men har deltatt på flere twerkshops, blant annet med norges eneste proffesjonelle twerker Tone Gåsbakk. Monica jobber kontinuerlig med å utvikle seg som danser og å lære seg mer om dansestilen.

Detaljer

Dato:
15. januar 2020
Tid
19:00 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
15. januar 2020
Tid
19:00 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart