Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oppstart Twerk/Dancehall

18. januar 2023kl 19:00 - 20:30

Twerk: 6 uker med dancehall-inspirerte bevegelser, onsdager kl 19.15-20.15
Gratis prøvetime første gang.
Åpent nivå : passer for de som har danset twerk tidligere eller for de som vil lære. Vi bruker tid til å lære inn grunnbevegelser.
Musikk : i denne kursrekken vil vi bruke mye dancehall, afro, reggaeton og litt hip hop
Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/477728
Om twerk: er en dans som har sin opprinnelse fra de afrikanske landene. Det som kalles twerk i dag ligner mye på den tradisjonelle afrikanske dansen “mapouka”, som har sin opprinnelse fra Dabou-området i sørøst av Elfenbenskysten som oppsto med Aizi-, Alladian- og Avikam-folket. I USA var det New Orleans som omfavnet twerk først og her utviklet det seg på 90-tallet til den stilen vi kjenner i dag. Mange elementer som brukes i twerk kan man finne i andre dansestiler, slik som: dancehall, soca, reggaeton og magedans,
Dansen fokuserer på isolering av overkropp, bruk av hofter, bein og rumpe. Musikken som brukes i studio hos oss er hovedsakelig hip-hop og dancehall. Absolutt alle kan twerke, uansett kjønn, kroppfasong og alder.
Aldersgrense: 16 år og opp
Antrekk: bukser/shorts som ikke strammer og holder ting på plass (eks: treningstights egner seg ikke), knebeskyttere og sko som egner seg til bruk i sal eller barbeint. Sko anbefales om man trenger ekstra beskyttelse for ledd og knær (obs- bruk sko som ikke brukes utendørs, og uten såler som sverter
Om Monica: er en hobbydanser med forkjærlighet for sensuelle stiler. Hun startet på studio som twerk-instruktør og har senere også lært seg andre stiler, slik som lapdance. Hun er verifisert instruktør i stilene twerk og lapdance via studioet Vertical Joes, i Atlanta USA.
Monica jobber kontinuerlig med å utvikle seg som danser, innenfor de sjangrene hun beveger seg innenfor.

Detaljer

Dato:
18. januar 2023
Tid
19:00 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
, ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
18. januar 2023
Tid
19:00 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
, ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart