Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oppstart Dans!

26. oktober 2017kl 18:00 - 19:00

Seks ukers kurs i magedans, uten koreografi.
Lyst å begynne å trene men finner ingen treningsform som passer for deg og din kropp? Glad i dans og rytmer og har lyst til å prøve noe nytt?
Bli med på et koreografifritt kurs i magedans og Bollywooddans! Magedans er en skånsom, men effektiv måte å trene bevegelighet, styrke og en sunn og rak holdning. Bollywooddans er en real lykkepille, og du får prøve mange «rare» bevegelser som garantert lokker fram smilet ditt.

Denne timen er for deg som vil svette mens du holder på og danse uten å tenke på å huske koreografi fra gang til gang. Vi jobber med forskjellige bevegelser og setter dem sammen til enkle kombinasjoner underveis. Vi avslutter timen med en kort styrkeøkt.
Ingen forkunnskaper er nødvendig, kurset passer for deg som ikke har danset magedans/Bollywooddans også. Men det kan gjerne kombineres med nybegynner/nybegynner 2, og selvsagt for alle som har fullført nybegynnerkursene.
Drop in mulig, det er en fordel om du har fullført nybegynner, kr 150 pr gang.

Torsdager uke 43-48, 18.15-19.15 For plass på hele kurset, kr 550/400 (student/skoleelev).
Påmelding til ingunn@altamagedans.no for elev/studentpris, lenke til påmelding for øvrige: https://www.sendregning.no/arrangement/345665

Klippekort 10 ganger, 1000 kr (klippekortet er gyldig i et år og gjelder ukentlige timer på 60 min). Lenke for kjøp av klippekort for Dans! og Teknikk og kombinasjoner: https://www.sendregning.no/arrangement/898118

Mer info på www.altamagedans.no
Magedans anbefales av både jordmødre, fysioterapeuter og kiropraktorer, og er spesielt bra for nakke, skuldre, bekkenet og ryggen. I tillegg er det veldig morsom trening! ?
Ingunn vektlegger danseglede og riktig teknikk for å sikre trygg og styrkende trening. Magedans passer for alle aldre og størrelser. Man trenger ikke å ha noen forkunnskaper eller å være i spesielt god form for å begynne. I begynnelsen terper man teknikk, deretter øker tempoet og nivået gradvis.

NB! PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 41504942

Betaling:
Betaling av tilsendt faktura på forhånd.

Detaljer

Dato:
26. oktober 2017
Tid
18:00 - 19:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
26. oktober 2017
Tid
18:00 - 19:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart