Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oppstart kurs i Bollywooddans

4. mars 2020kl 08:00 - 17:30

Fem ukers kurs i Bollywooddans for VOKSNE, onsdager kl 17.30-18.20 uke 10-14. OBS! I uke 10 starter timen kl 17.00!

Kurset koster 500 kr, 450 kr for studenter/skoleelver/honnør. Kurset er åpent for voksne, og barn over 10 år.

Vår Bollywood for VOKSNE undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper.
For påmelding,  registrer deg på lenke: https://www.sendregning.no/arrangement/960396

 

Bollywooddans er en hovedsakelig glad og søt dansestil som har oppstått i forbindelse med Indias store filmindustri, men det fins selvsagt også mer romantiske og triste danser. Bollywoodfilm der dansen stammer fra, er en av verdens største filmindustrier. Bollywooddans er en mikset stil, fusion, man henter elementer fra flere stiler inne tradisjonell indisk dans, og setter det sammen med bl.a. hip hop, moderne og jazzballet.

Vår Bollywood undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper. Vi jobber med typiske bevegelser i stilen, og lærer en søt dans i Bollywoodstil. Du må regne med å bli litt svett, samt å le en del på grunn av rare bevegelser. Deltakere på kurs beskriver det som en lykkepille. Det er ikke mulig å være annet enn glad når du danser Bollywood!

Nye koreografier for hvert kurs. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere.

Mulighet for å filme dansen på slutten av kurset, og musikken vi danser til er inkludert i prisen. Prøvetime er mulig på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Detaljer

Dato:
4. mars 2020
Tid
08:00 - 17:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
4. mars 2020
Tid
08:00 - 17:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart