Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oppstart Bollywooddans

26. august 2019kl 17:00 - 18:00

Fem ukers kurs i Bollywooddans, mandager kl 17-17.50 uke 35-39, totalt 4 timer og 10 minutter. Kurset koster 450 kr, 400 kr for studenter/skoleelver/honnør. Kurset er åpent for voksne, og barn over 10 år.
Vår Bollywood undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper.
For påmelding: registrer deg på lenke: https://www.sendregning.no/arrangement/505687
For mer info, send epost til ingunn@altamagedans.no

Bollywood-dans er en hovedsakelig glad og søt dansestil som har oppstått i forbindelse med Indias store filmindustri, men det fins selvsagt også mer romantiske og triste danser. Bollywoodfilm der dansen stammer fra, er en av verdens største filmindustrier. Bollywooddans er en mikset stil, fusion, man henter elementer fra flere stiler inne tradisjonell indisk dans, og setter det sammen med bl.a. hip hop, moderne og jazzballet.
Vår Bollywood undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper. Vi jobber med typiske bevegelser i stilen, og lærer en søt dans i Bollywoodstil. Du må regne med å bli litt svett, samt å le en del på grunn av rare bevegelser.😁
Deltakere på kurs beskriver det som en lykkepille. Det er ikke mulig å være annet enn glad når du danser Bollywood!
Det er også mulighet å filme dansen på slutten av kurset.

Ingen forkunnskaper eller danseerfaring er nødvendig. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere.

Ha på klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men det er litt glatt på gulvet, så barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.
Påmelding/info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 415 04 942
NB! PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. Dette gjelder også om du velger å ikke benytte deg av din reserverte plass! Vennligst respekter dette.

Detaljer

Dato:
26. august 2019
Tid
17:00 - 18:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
26. august 2019
Tid
17:00 - 18:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart