Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Onlinekurs i magedans for nybegynnere

28. mars 2020kl 08:00 - 17:00

Onlinekurs i magedans for nybegynnere. 6 timer totalt. Kurset koster 500 kr, 450 kr for studenter/skoleelever/honnør. Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/953473
For student/honnørpris, send i tillegg epost til ingunn@altamagedans.no
Hver uke får du en video med kurset, du kan se videoen så mange ganger du vil. Det er ingen problem med å starte etter oppstartsdato, du bruker selv videoen når det passer deg. Morsom trening som passer fint hjemme på stuegulvet.

Det du får er seks timer med nybegynnerbevegelser forklart, filmet i studio med speil, og muligheten til å stille spørsmål og få svar, enten skriftlig eller med en video. På slutten av kurset får du koreografivideoen på en lenke, den er din så lenge du vil ha den. I tillegg får du musikken vi danser koreografien til og alle grunnbevegelsene skriftlig forklart.
Du kan se videoene når du vil og så mange ganger du ønsker i inntil fire uker etter at kurset er avsluttet.

Kurs for deg som ikke har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere. Vi gjennomgår grunnbevegelsene i magedans, og setter det sammen til en søt popkoreografi.

Papirer på grunnbevegelser, samt musikken vi danser til er inkludert i prisen. Ingen andre forkunnskaper eller danseerfaring er nødvendig.

Ha på klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.
Info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 415 04 942

Detaljer

Dato:
28. mars 2020
Tid
08:00 - 17:00
Kategori for Arrangement:

Detaljer

Dato:
28. mars 2020
Tid
08:00 - 17:00
Kategori for Arrangement: