Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nybegynnerkurs i magedans

8. mai 2018kl 19:30 - 9. mai 2018kl 20:00

Nybegynnerkurs i magedans tirsdag 8.5. kl 19.30-21, onsdag 9.5. kl 17-20, kr 550, 450 kr for studenter/skoleelever (for studentpris, send påmelding til ingunn@altamagedans.no).
Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/275361

Kurs for deg som aldri har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere (13 år +). Vi gjennomgår grunnbevegelsene i magedans, og setter det sammen til en søt popkoreografi til Tarkans Simarik.
En film av dansen mot speil, papirer på dansen og grunnbevegelser, samt musikken vi danser til er inkludert i prisen. Ingen forkunnskaper eller danseerfaring er nødvendig.

Ha på klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.
Påmelding/info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 415 04 942
Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. ? Takk for forståelsen!
For påmelding uten studentrabatt, trykk på lenken øverst
Påmelding med studentrabatt, send en epost til ingunn@altamagedans.no 🙂
Velkommen på kurs!

Om Instruktør Ingunn Lyngstad:
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun før danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år, samt at hun også har Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører.
Ingunn har tidligere vært gjestelærer på sommerkurs i Danmark 2012-2014, samt igjen nå i juli 2018, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015, der hun også er bedt om å komme igjen så fort som mulig. I august 2018 er Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011.

Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.

Detaljer

Start:
8. mai 2018kl 19:30
Slutt:
9. mai 2018kl 20:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
8. mai 2018kl 19:30
Slutt:
9. mai 2018kl 20:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart