Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Nybegynnerkurs i magedans

13. oktober 2021kl 18:00 - 19:30

Seks ukers nybegynnerkurs i magedans på Alta Magedansstudio, Holtet 9 (det gamle BUL-huset). Onsdag kl 18.15-19.15, & timer totalt. Kurset koster 650 kr, 600 kr for studenter/skoleelever/honnør. Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/229636
For student/honnørpris, send samtidig epost til ingunn@altamagedans.no
Inntil to uker av kurset kan holdes online uten prisreduksjon på grunn av smittevernregler, prisreduksjon 50 kr pr uke ved flere uker enn to uker online.
Gratis prøvetime første gang, med forbehold om ledige plasser
Kurs for deg som ikke har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere. Vi gjennomgår grunnbevegelsene i magedans, og setter det sammen til en søt popkoreografi.
Mulighet for å filme dansen på slutten av kurset, papirer på dansen og grunnbevegelser, samt musikken vi danser til er inkludert i prisen. Ingen andre forkunnskaper eller danseerfaring er nødvendig.
Ha på klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.
Påmelding/info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 415 04 942
NB! PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. Dette gjelder også om du velger å ikke benytte deg av din reserverte plass! Vennligst respekter dette. Forhåndsbetaling, faktura sendes.
Velkommen på kurs!

Detaljer

Dato:
13. oktober 2021
Tid
18:00 - 19:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Dato:
13. oktober 2021
Tid
18:00 - 19:30
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart