Laster Hendelser

« All Events

Nybegynner 2, kurs i magedans

2. mars kl 17:00 - 18:00

Nybegynner 2, kurs i magedans på Alta Magedansstudio, Betongveien 1, Bukta. Mandag kl 17-18, uke 10-14. Kurset koster 500 kr, 450 kr for studenter/skoleelever/honnør. Påmelding her: https://www.sendregning.no/arrangement/321306
For student/honnørpris, send epost til ingunn@altamagedans.no

Kurs for deg har tatt nybegynnerkurs i magedans, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere. Vi gjennomgår og repeterer grunnbevegelsene i magedans, lærer noen flere, og setter det sammen til en søt popkoreografi.

Mulighet for å filme dansen på slutten av kurset, papirer på dansen og grunnbevegelser, samt musikken vi danser til er inkludert i prisen. Nybegynnerkurs i magedans er nødvendig.

Ha på klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.
Påmelding/info: ingunn@altamagedans.no eller tlf 415 04 942
NB! PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. Dette gjelder også om du velger å ikke benytte deg av din reserverte plass! Vennligst respekter dette. Forhåndsbetaling, faktura sendes.
Velkommen på kurs!

Detaljer

Dato:
2. mars
Tid
17:00 - 18:00
Hendelse Kategori:

Sted

Alta Magedansstudio
Betongveien 1 + Google Map

Detaljer

Dato:
2. mars
Tid
17:00 - 18:00
Hendelse Kategori:

Sted

Alta Magedansstudio
Betongveien 1 + Google Map