Laster Arrangementer

« All Events

Jivamukti yogahelg med JivaKarina

30. september kl 17:00 - 2. oktober kl 12:00

Alle kursene kr 1550, påmelding her:

https://www.sendregning.no/arrangement/698119

For påmelding til enkeltkurs, send i stedet en post til ingunn@altamagedans.no
Timeplan:
Fredag 17.00 – 18.30 Jivamukti Spiritual Warrior kr 350
Lørdag 10.00 – 12.00 Jivamukti Yoga; finding our foundations kr 500
Lørdag kl 13.00 – 14.30 Mantra & lyd meditasjon kr 350
Søndag 10.00 – 12.00 Jivamukti Yoga; vinyasa krama kr 500
Kursbeskrivelse:
Fredag 17.00 – 18.30 Jivamukti Spiritual Warrior
En ledet, balansert Jivamukti (vinyasa) klasse hvor vi jobber gjennom hele kroppen. Fokus på pust, bevegelse og flyt gjennom solhilsen, stående stillinger, foroverbøy, rotasjoner, bakoverbøy,
inversjoner, meditasjon og avspenning.
Lørdag 10.00 – 12.00 Jivamukti Yoga; finding our foundations –
En spennende utforskning av vår yogapraksis gjennom Jivamukti Yoga
metode i en typisk ‘Open Class’. Jivamukti Open Class er basert på de fem prinsippene for Jivamukti: Shastra (skrift), Bhakti (hengivenhet), Ahimsa (godhet), Nada (musikk) og Dhyana (meditasjon).
Den inkluderer klassisk yogafilosofi som er relevant for livet både på og av yogamatten, inspirert av ”focus of the month”, med chanting, bevissthet på pust, dynamisk bevegelses sekvenser, hands on-justeringer, avspenning og meditasjon. Klassen heter “Open” fordi den er åpen for alle og kan tilpasses ulike nivåer.
Dette er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til musikk, klassene er spirituell, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asana) utført i en sammenhengende
flyt med leken tilnærming, samtidig som elementene av chanting og yogafilosofi integreres for å hjelpe oss ned i dybden av praksisen.
Jivamukti Yoga oppsto på 1980-tallet i New York, grunnlagt av Sharon Gannon og David Life.
Med ‘røtter’ i India, men ‘født’ i Vesten har Jivamukti Yoga metoden et sterk fokus på yoga som praksis og verktøy for å vekke både personlig og sosial bevissthet. En helhetlig tilnærming til
yoga hvor vi leker, utforsker og benytter tradisjonelle teknikker sammen med moderne kunnskap og metoder. En Jivamukti praksis skal bidra til at du vil føle deg oppløftet, inspirert og motivert til å ta fatt på livet.
Lørdag kl 13.00 – 14.30 Mantra & lyd meditasjon –
Lyd og musikk berører og beveger. Dette er en introduksjon til mantra, chanting og lydpraksis fra både et rituelt og vitenskapelig basert perspektiv. Hva er mantra og hvordan er det vibrasjoner av lyd
berøre oss i sinnet og helt inn i hjertet?
Søndag 10.00 – 12.00 Jivamukti Yoga; vinyasa krama -Prinsippet om
‘vinyasa’ er elementært for Jivamukti Yoga metode og praksis.
_«A properly executed vinyasa practice can help break our habitual
ways of seeing and being in the world»_ I denne klassene bryter vi ned prinsippet om vinyasa og ser på hvilke komponenter som bygger en sterk og transformerende yogapraksis.
Vi lever i en turbulent tid med mange utfordringer og har kanskje mer en noen gang bruk for ‘body-mind’ teknikker som kan støtte oss i livet, og hjelpe oss i møte med det fremtiden måtte bringe. Med ‘røtter’ i India men ‘født’ i Vesten har Jivamukti Yoga metoden et sterk fokus på yoga som praksis og verktøy for å vekke både personlig og sosial bevissthet. En helhetlig tilnærming til yoga hvor vi leker, utforsker og benytter tradisjonelle teknikker sammen med moderne kunnskap og metoder. En Jivamukti praksis skal bidra til at du vil føle deg oppløftet, inspirert og motivert til å ta fatt på livet. «By changing oneself, we change the world» – Swami Nirmalananda. Bli med på en workshop hvor vi utforsker, utfordrer og leker gjennom fysisk praksis, filosofi, chanting og musikk, meditasjon og avspenning.

Detaljer

Start:
30. september kl 17:00
Slutt:
2. oktober kl 12:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
30. september kl 17:00
Slutt:
2. oktober kl 12:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart