Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jivamukti Yoga Workshop med Niclas Magnusson

19. januar 2018kl 17:00 - 21. januar 2018kl 13:00

Jivamukti Yoga workshop med Niclas Magnusson
Påmelding til en eller to av dagene, send en epost til ingunn@altamagedans.no
Lenke for påmelding til hele helga:
https://www.sendregning.no/arrangement/410617

Timeplan:
Fredag 17-19.30, kr 500
Lørdag 10-12.30, kr 500
Søndag 11-13, kr 450
Hele kurset kr 1200

Jivamukti Yoga er en av de ni uoffisielt godkjente Hatha Yoga- metodene. Hatha Yoga er en type yoga som oppnåes ved bruk av kraft og fysisk innsats – en fysisk praksis med et spirituelt mål. Hovedfokus i en Jivamuktiklasse er de fysiske yoga øvelsene (asanas) og praktisere de med en klar intensjon om at det finnes en spirituell bevissthet. Den henter kunnskap fra alle de fire tradisjonelle yogaskolene fra India. Hvor praktisering av asanas, studie av sutraene, meditasjon og hengivelse er noen av komponentene som man finner i JIvamukti.
Denne helgen er delt opp i tre timer. Man kan gjerne kun gå på en men timene har en kontinuitet. Hovedfokuset som vil gå igjen i alle timene er å finne tilbake til den stødige og gledesfylte kontakten med det som vi ønsker å ha i våre liv. Vi kommer til å gjøre inspirerende yoga og gjøre forsøk på å løfte energien og gleden.

Fredag kl 17-19.30
Jivamukthi open light
Balansestillinger gir oss en mulighet til å jobbe med fokus og konsentrasjon. De utfordrer oss til å beholde pranayamaen og tilstedeværelsen. Denne timen vil vi tilnærme oss ulike balansestillinger med teknikk og letthet. Ikke bare vil de styrke deg fysisk men også gi deg en følelse av tilstedeværelse og glede. Timen er en rolig vinyasa time som passer for alle.

Lørdag kl 10-12.30
Bakthi Jivamukti open
I yogafilosofien henger alt sammen og yoga gir en mulighet til å se at hvordan vi behandler de som er rundt oss er avgjørende for hvordan vi har det selv. Vi finner styrke gjennom å glede andre. Denne timen passer for alle og er en vinyasa time med fokus på fremoverbøyninger og tvister.

Søndag kl 11-13
Vi høster frukter fra helgens arbeid og har en restorativ time. Vi holder stillingene lenge og jobber for å slippe både kroppen og tankene i noen timer. På den måten får både kroppen og følelsene en pause fra det konstante kravet om å være på.

Niclas har undervist yoga i 10 år ved Atha yoga i Stavanger. Han har undervist i ulike typer yoga, men har havnet trygt i havn med Jivamukti. Hans tilnærmelse til yogapraksis og undervisning er med humor, letthet og fokus på hvor hver enkel elev er i sin praksis. Han holder kurs og workshops i Norge og Sverige.

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halve summen tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen

Detaljer

Start:
19. januar 2018kl 17:00
Slutt:
21. januar 2018kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
19. januar 2018kl 17:00
Slutt:
21. januar 2018kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart