Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jivamukti yoga med Niclas Magnusson

3. juni 2016kl 17:00 - 5. juni 2016kl 13:00

Jivamukti yoga workshops med Niclas Magnusson.
Man kan delta på alle tre dagene eller velge seg dager.
For påmelding til hele kurset, registrerer deg her: https://www.sendregning.no/arrangement/964106
For påmelding til en eller to av dagene, send en epost til ingunn@altamagedans.no
Fredag kl 17-19.30 kr 450
Lørdag kl 10-12.30 kr 450
Søndag kl 11-13 kr 400
Alle kurs, kr 1100. Forhåndsbetaling av tilsendt faktura. Bindende påmelding.
Påmelding til: ingunn@altamagedans.no eller sms til Ingunn på 415 04 942

Jivamukti Yoga workshop med Niclas Magnusson
Fredag
Balansestillinger gir oss en mulighet til å jobbe med fokus og konsentrasjon. De utfordrer oss til å beholde pranayamaen og tilstedeværelsen. Denne timen vil vi tilnærme oss ulike balansestillinger med teknikk og letthet. Ikke bare vil de styrke deg fysisk men også gi deg en følelse av glede.

Lørdag
Bakthi Jivamukthi open
I yogafilosofien henger alt sammen og yoga gir en mulighet til å se at hvordan vi behandler de som er rundt oss er avgjørende for hvordan vi har det selv. Vi finner styrke gjennom å glede andre. Denne timen passer for alle og er en vinyasa time med fokus på fremoverbøyninger

Søndag
Vi roer ned asana praksisen og flytter vårt fokus over på restorativ yoga. Vi jobber med å slippe spenninger, stress og emosjoner i kroppen gjennom å være lenge i behagelig yogastillinger. Vi kommer til å ha spesielt fokus på ryggraden og hoftene våre. Bakthi betyr hengivelse. I denne timen hengir vi oss til all den yogaen vi har praktisert tidligere i helgen og lader batteriene.

Jivamukti Yoga er en av de ni uoffisielt godkjente Hatha Yoga- metodene. Hatha Yoga er en type yoga som oppnåes ved bruk av kraft og fysisk innsats – en fysisk praksis med et spirituelt mål. Hovedfokus i en Jivamuktiklasse er de fysiske yoga øvelsene (asanas) og praktisere de med en klar intensjon om at det finnes en spirituell bevissthet. Den henter kunnskap fra alle de fire tradisjonelle yogaskolene fra India. Hvor praktisering av asanas, studie av sutraene, meditasjon og hengivelse er noen av komponentene som man finner i Jivamukti.
Denne helgen er delt opp i tre timer. Man kan gjerne kun gå på en men timene har en kontinuitet. Hovedfokuset som vil gå igjen i alle timene er å finne tilbake til den stødige og gledesfylte kontakten med det som vi ønsker å ha i våre liv. Vi kommer til å gjøre inspirerende yoga og gjøre forsøk på å løfte energien og gleden.
Kursbeskrivelser kommer

Niclas har undervist yoga i 10 år ved Atha yoga i Stavanger. Han har undervist i ulike typer yoga, men har havnet trygt i havn med Jivamukti. Hans tilnærmelse til yogapraksis og undervisning er med humor, letthet og fokus på hvor hver enkel elev er i sin praksis. Han holder kurs og workshops i Norge og Sverige.

Detaljer

Start:
3. juni 2016kl 17:00
Slutt:
5. juni 2016kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
3. juni 2016kl 17:00
Slutt:
5. juni 2016kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart