Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jivamukti yoga med Niclas

17. februar 2017kl 17:00 - 19. februar 2017kl 13:00

Jivamukti yoga workshops med Niclas Magnusson.
Man kan delta på alle tre dagene eller velge seg dager.
For påmelding til hele kurset, følg lenke: https://www.sendregning.no/arrangement/570581
Påmelding til en eller to av dagene, send en epost til ingunn@altamagedans.no

Påmeldingen er åpen
Timeplan:
Fredag 17-19.30, kr 500
Lørdag 10-12.30, kr 500
Søndag 11-13, kr 450
Hele kurset kr 1200

Forhåndsbetaling av tilsendt faktura. Bindende påmelding.
Påmelding til: ingunn@altamagedans.no eller sms til Ingunn på 415 04 942

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen!

Jivamukti Yoga er en av de ni uoffisielt godkjente Hatha Yoga- metodene. Hatha Yoga er en type yoga som oppnåes ved bruk av kraft og fysisk innsats – en fysisk praksis med et spirituelt mål. Hovedfokus i en Jivamuktiklasse er de fysiske yoga øvelsene (asanas) og praktisere de med en klar intensjon om at det finnes en spirituell bevissthet. Den henter kunnskap fra alle de fire tradisjonelle yogaskolene fra India. Hvor praktisering av asanas, studie av sutraene, meditasjon og hengivelse er noen av komponentene som man finner i Jivamukti.
Denne helgen er delt opp i tre timer. Man kan gjerne kun gå på en men timene har en kontinuitet. Hovedfokuset som vil gå igjen i alle timene er å finne tilbake til den stødige og gledesfylte kontakten med det som vi ønsker å ha i våre liv. Vi kommer til å gjøre inspirerende yoga og gjøre forsøk på å løfte energien og gleden.

Fredag;
Gopola; Gleden
Når Krishna var et barn var hans navn Gopola. Han var ustoppelig i sin fremferd og litt av en våghals. Ingen kunne si noe imot ham for de han var uimotståelig. Vi skal i denne timen finne frem til leken i vår praksis. Vi skal utfordre oss selv, men med gleden i baklomma. Det blir fokus på stående stillinger . De stående stillingene handler om vår kontakt med jorden, om balanse og stillhet.

Lørdag;
Shiva; Vinyasa
Shiva er skaperen av yoga og det er han som er mesteren i meditasjon og i de ulike asanas( yogastillinger). Vi skal i denne timen jobbe med å gjøre de ulike stillingen korrekt og med en fin flyt. Vinyasa betyr bevisst plassering. Det betyr at vi kommer til å jobbe med teknikk og pust med fokus på bakoverbøyninger.

Søndag:
Restorativ yoga
Den restorative timen har fokus på å være rolig og tillate det. Vi holder stillingene over tid uten noen form for anstrengesle. De som vil tillate seg ro og det å hvile i asasanas som åpner kroppen på en rolig måte vil delta på denne timen. Vi høster frukten av alt arbeidet i helgen.

Niclas har undervist yoga i 10 år ved Atha yoga i Stavanger. Han har undervist i ulike typer yoga, men har havnet trygt i havn med Jivamukti. Hans tilnærmelse til yogapraksis og undervisning er med humor, letthet og fokus på hvor hver enkel elev er i sin praksis. Han holder kurs og workshops i Norge og Sverige.

Detaljer

Start:
17. februar 2017kl 17:00
Slutt:
19. februar 2017kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
17. februar 2017kl 17:00
Slutt:
19. februar 2017kl 13:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart