Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Jivamukti yoga med JivaKarina

10. februar 2023kl 17:00 - 12. februar 2023kl 12:00

Alle kursene kr 1550, påmelding her:

https://www.sendregning.no/arrangement/250518

For påmelding til enkeltkurs, send i stedet en post til ingunn@altamagedans.no

Fredag 17.00 – 18.30 Jivamukti Spiritual Warrior – En ledet, balansert Jivamukti (vinyasa) klasse hvor vi jobber gjennom hele kroppen. Fokus på pust, bevegelse og flyt gjennom solhilsen, stående stillinger, foroverbøy, rotasjoner, bakoverbøy, inversjoner, meditasjon og avspenning.

Lørdag 10.00 – 12.00 Jivamukti Yoga; finding our foundations – En spennende utforskning av vår yogapraksis gjennom Jivamukti Yoga metode i en typisk ‘Open Class’. Jivamukti Open Class er basert på de fem prinsippene for Jivamukti: Shastra (skrift), Bhakti (hengivenhet), Ahimsa (godhet), Nada (musikk) og Dhyana (meditasjon). Den inkluderer klassisk yogafilosofi som er relevant for livet både på og av yogamatten, inspirert av ”focus of the month”, med chanting, bevissthet på pust, dynamisk bevegelses sekvenser, hands on -justeringer, avspenning og meditasjon. Klassen heter “Open” fordi den er åpen for alle og kan tilpasses ulike nivåer. Dette er en vinyasa yoga metode hvor det praktiseres til musikk, klassene er spirituell, oppløftende og fysisk utfordrende. Det legges vekt på den fysiske praksisen (asana) utført i en sammenhengende flyt med leken tilnærming, samtidig som elementene av chanting og yogafilosofi integreres for å hjelpe oss ned i dybden av praksisen. Jivamukti Yoga oppsto på 1980tallet i New York, grunnlagt av Sharon Gannon og David Life. Med ‘røtter’ i India men ‘født’ i Vesten har Jivamukti Yoga metoden et sterk fokus på yoga som praksis og verktøy for å vekke både personlig og sosial bevissthet. En helhetlig tilnærming til yoga hvor vi leker, utforsker og benytter tradisjonelle teknikker sammen med moderne kunnskap og metoder. En Jivamukti praksis skal bidra til at du vil føle deg oppløftet, inspirert og motivert til å ta fatt på livet.

13.00 – 14.30 Mantra & lyd meditasjon – Lyd og musikk berører og beveger. Dette er en introduksjon til mantra, chanting og lydpraksis fra både et rituelt og vitenskapelig basert perspektiv. Hva er mantra og hvordan er det vibrasjoner av lyd berøre oss i sinnet og helt inn i hjertet?

Søndag 10.00 – 12.00 Jivamukti Yoga; vinyasa krama -Prinsippet om ‘vinyasa’ er elementært for Jivamukti Yoga metode og praksis. «A properly executed vinyasa practice can help break our habitual ways of seeing and being in the world» I denne klassene bryter vi ned prinsippet om vinyasa og ser på hvilke komponenter som bygger en sterk og transformerende yogapraksis.

Detaljer

Start:
10. februar 2023kl 17:00
Slutt:
12. februar 2023kl 12:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
10. februar 2023kl 17:00
Slutt:
12. februar 2023kl 12:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart