Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Alta Magedans Sommerskole

17. juni 2021kl 17:00 - 20. juni 2021kl 17:00

Tiende året med sommerskole!
MAGEDANS – BOLLYWOOD – YOGA- TRIBAL- DANCEHALL
Vil du delta, uten å være tilstede? Vi strømmer klasser
Instruktør i magedans, Bollywood og yoga er Ingunn Lyngstad. Gjesteinstruktør i magedans er Rosann Hammer
Instruktør i Tribal fusion og stretching er Elin Kåven
———–TIMEPLAN———–
Med forbehold om mindre endringer
Torsdag:
kl 17-18.30: Bollywooddans
kl 18.45-20.45: Tribal fusion med Elin
kl 20.45-21: Stretching
Fredag:
Formiddagen, 10-14: Sosialt samvær/tur/sightseeing for de som ønsker det (inngangsbilletter til museum o.l. betales av hver enkelt)
kl 16-17: Bollywooddans
kl 17.15-18.30: Tribal Fusion med Elin
kl 18.30-18.45: Stretching med Elin
kl 19-20: Hårstyling for opptreden med Linda (du kan sminke deg mens du deltar)
Åpen scene/minishow og bursdagsfest for sommerskolen fra ca kl 20
Lørdag:
kl 10-12: Magedans litt øvet-teknikk
Kl 12-13 Lunsj/basar
kl 13- 14: Magedans litt øvet -teknikk og kombinasjoner
Kl 14.15-16.30: Magedans øvet-koreografi med Rosann
kl 16.30-17: Yoga med fokus på tøying
– Vi møtes til sosialt samvær og mat på kvelden, fra ca kl 19.30. Utendørs dersom været tillater det
Søndag:
Timeplan:
Kl 10-12: Magedans litt øvet -koreografi
Kl 12-13: Lunsj
Kl 13-14: Magedans litt øvet- koreografi
Kl 14.15-15.30 : Magedans øvet-koreografi med Rosann
15.40-16.30: Dancehall-inspirasjon med Linda
kl 16.30-17: Yoga med fokus på tøying
Totalt 9,5 timer magedans, 2,5 timer Bollywood, 3 timer og 15 minutter Tribal, 30 min stretching, 1 time med uttøying basert på yoga, 1 time hår, 50 minutter overraskelse. Hele helgen 19 timer med svette, dans og latter
Fredags kveld har vi minishow og kakefest. Vi opptrer for hverandre, og vi kan danse tribal og Bollywoodkoreografien sammen! Åpen scene og dansegulv. Vi vil gjerne ha mange opptredener! Både spontane og mer velforberedte, alle stilarter er velkommen! Antrekk bestemmer du selv, men ikke vær redd for å pynte deg 💃💄💍👑👗✨
Vi bestiller mat, drikke tar du med selv. Ingen buffet i år! Pris for mat kommer.
Lørdags kveld møtes vi for mat og koser oss ute ved havet (om været tillater det) eller i en gapahuk/åpen grillstue. Husk varme klær og sommervotter til Finnmarkssommeren 😉 🧣🧤🧦 Vi nyter midnattssola så lenge vi orker.
————PRISER OG PÅMELDING——–
PRISER:
Plukk og velg de timene du selv ønsker.
Meld deg på med antall timer du ønsker å delta på.
OBS: mat og overnatting kommer i tillegg, vi er behjelpelig med å finne overnatting, og henter og bringer på flyplass og til/fra studio osv.
Ved påmelding får du en faktura på depositum, kr 500, som må betales 14 dager etter påmelding. Depositumet blir ikke refundert med mindre Sommerskolen i sin helhet blir avlyst. Din plass er ikke reservert før depositumet er betalt.
Priser ved påmelding innen 1. mai:
hele helgen (19 timer) kr 2.100,
1-10 timer kr 170 pr time,
11-16,5 timer 145 kr pr time,
17-19 timer kr 120 pr time.
Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 1.6. Studenter/skoleelever/honnør får denne prisen ved påmelding innen 1.6.
Priser ved påmelding til bare nettbasert (strømming):
hele helgen (19 timer) kr 1900, eller kr 100 pr time du velger å delta på.
Alle deltakerne har tilgang til onlinetimene ut september 😊
Priser ved påmelding etter 1. mai:
hele helgen (19 timer) kr 2700,
1-10 timer kr 200 pr time,
11-18 timer 175 kr pr time,
18-19 timer kr 150 pr time.
Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 31.5. For påmelding etter 31.5. betales kursavgiften i sin helhet ved påmelding.
Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 50% av summen tilbake. Blir du smittet av Covid-19 Og dermed forhindret fra å delta, full refusjon.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen
Denne påmeldingen gjelder kun depositumsbetalingen. Du må samtidig sende en post til ingunn@altamagedans.no og skrive hvilke timer du vil delta på, da dette avgjør resten av betalingen.
————KURSBESKRIVELSE————
MAGEDANS:
MAGEDANS:
Magedans blir delt opp i to.
Du må gjerne melde deg på alt, vær bare obs på at vi går litt fortere fram på timene for øvet 💃💃
Litt øvet (og oppover) : På litt øvet jobber vi med teknikk og kombinasjoner på timene på lørdagen. På søndagen lærer vi en koreografi til en poplåt, musikken postes etter hvert.
Kursbeskrivelse magedans øvet:
Rosann underviser sin egen koreografi til Rushing Thoughts av Raul Ferrando. Musikken er en instrumental med nydelig fiolin og trommer. Du får en dans med drama, spennende utrykk, dynamikk og store bevegelser i Rosanns egen stil. 💃💃💃
Obs- Rosann vil kun undervise kombinasjoner og koreografien sin, teknikken finner du på Ingunns timer på lørdag.
BOLLYWOOD:
I år lærer vi en søt og romantisk Bollywoodkoreografi, litt mindre intensiv enn fjorårets svette partydans 😅💃
Vi har etter endringer i restriksjoner noen ledige plasser her.
Kurset er åpent for alle, men det hjelper om du har danset noe før. Instruktør Ingunn. Musikk: https://www.youtube.com/watch?v=xE9FBL7jUGA…
YOGA:
Vi puster og strekker på oss. Åpent nivå. Instruktør Ingunn.
TRIBAL:
I tribaltimene gjennomgår vi tribal teknikk, og lærer en koreografi. Nivå: Litt øvet (magedans/tribal)
Kursbeskrivelse Dancehall. En enkel og energisk time med blide og hyggelige Linda. Passer for alle nivå. Vi bruker mange grunntrinn fra dancehall-sjangeren, som sies å være forgjengeren til hip hop. Rist løs etter mange timer stramt magedansprogram! Store bevegelser og kul musikk 💃💃💃💃
————-TRENINGSTØY————
Angående treningstøy til sommerskolen: Sommeren i Finnmark er en anelse lunefull, som vi vet. Hvis det er varmt ute, blir det fort en deilig badstuetemperatur inne på studio, og du trenger flere tørre skift pr. dag om du deltar på mer enn et kurs om dagen.
Blir det derimot kjølig ute, er det lurt å ha med en jakke til å slenge over i pausene, samt tykke sokker og leggvarmere til bruk i timene om du er av typen som fryser lett. ⛄ Tørt skift er selvsagt greit uansett, men du trenger kanskje ikke like mange som ved varmt vær. Kommer du utenbys fra, får du låne vaskemaskin, så du slipper å dra med hele klesskapet.
Vi har engangskopper på studio, men ta gjerne med din egen kopp.Den kan stå på studio hele helgen. ☕ Kaffe og te får du på studio. Lunsj må du ha med selv eller kjøpe.
Om Elin:
Nydelige Elin Kåven er en kjent musiker, og hun har siden 2007 danset i Tribal Fusion, under navnet «The Arctic Fairy». Elins koreografier er uttrykksfulle og byr på morsomme utfordringer.
Tribal Fusion magedans er en moderne magedanstil inspirert av folkedanser som flamenco og indisk tempeldans mikset moderne dansestiler som funk , jazz og poplocking. Dansestilen er jordnær, sterk og stolt.
Om Ingunn:
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun før danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år, samt at hun også har Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører.
Ingunn har tidligere vært gjestelærer på sommerkurs i Danmark 2012-2014, samt igjen nå i juli 2018, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015. I august 2018 og 2019 var Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011, samt Yin yoga instruktør fra september 2020.
Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.

Detaljer

Start:
17. juni 2021kl 17:00
Slutt:
20. juni 2021kl 17:00
Kategorier for Arrangement:
, , , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
17. juni 2021kl 17:00
Slutt:
20. juni 2021kl 17:00
Kategorier for Arrangement:
, , , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart