Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Alta Magedans Sommerskole

18. juni 2020kl 16:30 - 21. juni 2020kl 17:00

MAGEDANS – BOLLYWOOD – YOGA- TRIBAL- mer kommer!
Niende året med sommerskole! 🙂
Vil du delta, uten å være tilstede? Vi strømmer klasser for de som vil

Instruktør i magedans, Bollywood og yoga er Ingunn Lyngstad.
Instruktør i Tribal og stretching er Elin Kåven
———–TIMEPLAN———–
Med forbehold om mindre endringer
Torsdag:
Kl 16.30-20.30: Bollywooddans
kl 20.30-21: Yoga med fokus på tøying

Fredag:
Formiddagen, 10-14: Sosialt samvær/tur/sightseeing for de som ønsker det (inngangsbilletter til museum o.l. betales av hver enkelt)
16.25-18.45: Magedans-litt øvet teknikk &kombinasjoner
18.55- 20.25: Tribal med Elin
20.30-21: Stretching med Elin

Lørdag:
kl 10-12: Magedans litt øvet – koreografi
Kl 12-13 Lunsj/basar
kl 13- 14.30: Magedans øvet -teknikk og koreografi
Kl 14.45-16.15: Tribal med Elin
16.15-16.45: Stretching med Elin

– Vi møtes som vanlig til opptreden og mat på kvelden, fra ca kl 19.30

Søndag:
Timeplan:
Kl 10-12: Magedans øvet -kombinasjoner og koreografi
Kl 12-13: Lunsj
Kl 13-14.45: Magedans øvet- koreografi
Kl 14.55-16.25: Tribal med Elin
kl 16.30-17: Yoga med fokus på tøying

Totalt 9,5 timer magedans, 4 timer Bollywood, 4,5 timer Tribal, 1 time stretching ,1 time med uttøying basert på yoga. Hele helgen 20 timer med svette, dans og latter

Fredags kveld drar vi ut på tur (forutsatt at værgudene er enig med oss), Hvis været ikke holder, er vi ute et sted med tak over. Husk varme klær og sommervotter til Finnmarkssommeren 😉 🧣🧤🧦 Vi nyter midnattssola så lenge vi orker.

Lørdags kveld har vi hafla på studio fra kl 19-23, med mat fra Midtøsten og åpen scene og dansegulv. Vi vil gjerne ha mange opptredener! Både spontane og mer velforberedte, alle stilarter er velkommen! Antrekk bestemmer du selv, men ikke vær redd for å pynte deg 💃💄💍👑👗✨
Vi bestiller mat, drikke tar du med selv. Ingen buffet i år! Pris for mat kommer. Festen fortsetter ute på de lokale utestedene for de som ønsker det. 💃

————PRISER OG PÅMELDING——–

PRISER:
Plukk og velg de timene du selv ønsker.
Meld deg på med antall timer du ønsker å delta på.

OBS: mat og overnatting kommer i tillegg, vi er behjelpelig med å finne overnatting, og henter og bringer på flyplass og til/fra studio osv.

Ved påmelding får du en faktura på depositum, kr 500, som må betales 14 dager etter påmelding. Depositumet blir ikke refundert med mindre Sommerskolen i sin helhet blir avlyst. Din plass er ikke reservert før depositumet er betalt.

Priser ved påmelding innen 1. mai, samt om du deltar nettbasert (strømming):
hele helgen (20 timer) kr 2.000,
1-10 timer kr 170 pr time,
11-16,5 timer 145 kr pr time,
17-19 timer kr 120 pr time.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 1.6. Studenter/skoleelever/honnør får denne prisen ved påmelding innen 1.6.

Priser ved påmelding etter 1. mai:
hele helgen (20 timer) kr 2800,
1-10 timer kr 200 pr time,
11-18 timer 175 kr pr time,
18-19 timer kr 150 pr time.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 31.5. For påmelding etter 31.5. betales kursavgiften i sin helhet ved påmelding.

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake. Blir du smittet av Covid-19 Og dermed forhindret fra å delta, full refusjon.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen

Faktuar for depositum: https://www.sendregning.no/arrangement/977271

Denne påmeldingen gjelder kun depositumsbetalingen. Du må samtidig sende en post til ingunn@altamagedans.no og skrive hvilke timer du vil delta på, da dette avgjør resten av betalingen.

————KURSBESKRIVELSE————

MAGEDANS:
Magedans blir delt opp i to.
Du må gjerne melde deg på alt, vær bare obs på at vi går litt fortere fram på timene for øvet 💃💃
Litt øvet (og oppover) : Fredag og lørdag jobber vi med teknikk og kombinasjoner som vi setter sammen til en koreografi til en poplåt av Amr Diab. Vi fokuserer på å utføre bevegelsene rett, samt å legge lag på for de som har overskudd til det. Det blir både kameler, åttetall og sirkler med og uten flere lag 🐪🐫8️⃣🎶♾ 👣👣👣👣👣
Kursbeskrivelser øvet: Lørdag og søndag jobber vi med teknikk og kombinasjoner som vi setter sammen til en koreografi til en livlig og elegant tyrkisk oriental. Her får du suse avgårde over gulvet med bl.a chasséer og arabesquer, kjappe turns, og kose deg med partier med seige kameler og åttetall, armer og selvfølgelig shimmy. 🐪🐫🐪🐫8️⃣🎶♾ Vi jobber særlig med flyt, overganger og armer.
Musikk: Endülüste İlk Buse (feat. Murat Sakaryalı), av Asena.

BOLLYWOOD:
Vi lærer en søt og livlig Bollywoodkoreografi. Musikk og mer informasjon kommer. Kurset er åpent for alle, men det hjelper om du har danset noe før. Instruktør Ingunn.

YOGA:
Vi puster og strekker på oss. Åpent nivå. Instruktør Ingunn.

TRIBAL:
I tribaltimene gjennomgår vi tribal teknikk, og lærer en koreografi til musikk av «Elin & The woods» fra deres album som utgis i februar 2020. Nivå: Litt øvet (magedans/tribal)

————-TRENINGSTØY————
Angående treningstøy til sommerskolen: Sommeren i Finnmark er en anelse lunefull, som vi vet. Hvis det er varmt ute, blir det fort en deilig badstuetemperatur inne på studio, og du trenger flere tørre skift pr. dag om du deltar på mer enn et kurs om dagen.
Blir det derimot kjølig ute, er det lurt å ha med en jakke til å slenge over i pausene, samt tykke sokker og leggvarmere til bruk i timene om du er av typen som fryser lett. ⛄ Tørt skift er selvsagt greit uansett, men du trenger kanskje ikke like mange som ved varmt vær. Kommer du utenbys fra, får du låne vaskemaskin, så du slipper å dra med hele klesskapet.
Vi har kopper til utlån på studio, men ta gjerne med din egen kopp.Den kan stå på studio hele helgen. ☕ Kaffe og te får du på studio. Lunsj må du ha med selv eller kjøpe.

Om Elin:
Nydelige Elin Kåven underviser på Alta Magedans sommerskole igjen etter et års pause. Elin er en kjent musiker, og hun er kjent som danser i Tribal Fusion, under navnet «The Arctic Fairy». Elins koreografier er uttrykksfulle og byr på utfordringer for de fleste dansere. Elin har danset siden 2007.
Tribal magedans er en moderne magedanstil inspirert av folkedanser som flamenco og indisk tempeldans mikset moderne dansestiler som funk , jazz og poplocking. Dansestilen er jordnær, sterk og stolt.
Photo by Ann-Helen Gjermundsen

Om Ingunn:
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun før danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år, samt at hun også har Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører.
Ingunn har tidligere vært gjestelærer på sommerkurs i Danmark 2012-2014, samt igjen nå i juli 2018, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015. I august 2018 og 2019 var Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011.
Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.

Detaljer

Start:
18. juni 2020kl 16:30
Slutt:
21. juni 2020kl 17:00
Kategorier for Arrangement:
, , , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
18. juni 2020kl 16:30
Slutt:
21. juni 2020kl 17:00
Kategorier for Arrangement:
, , , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart