Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Alta Magedans Sommerskole!

20. juni 2019kl 16:30 - 23. juni 2019kl 17:00

MAGEDANS – BOLLYWOOD – YOGA – BALLETT-JALLABINA!
Åttende året med sommerskole! 🙂

Instruktør i magedans, Bollywood og yoga er Ingunn Lyngstad. Instruktør i ballett er Marthe Kristiansen. Instruktør i Jallabina er Line Pettersen.
———–TIMEPLAN———–

Timeplan:
Torsdag:
Kl 16.30-19.15: Bollywooddans
19.30-21: Ballett med Marthe

Fredag:
Formiddagen, 10-14: Sosialt samvær/tur/sightseeing for de som ønsker det(inngangsbilletter til museum o.l. betales av hver enkelt)
15-16.30: Ballett med Marthe
16.45-17.50: Magedans
18-19.15: Bollywooddans
19.25- 20.20: Jallabina med Line
20.25-21: Yoga med fokus på tøying

Lørdag:
kl 10-12: Magedans
Kl 12-13: Lunsj/basar
kl 13-15.15: Magedans
Kl 15.30-16.25: Jallabina med Line
16.30-17.05: Yoga med fokus på tøying

– Vi møtes som vanlig til opptreden og mat på kvelden, fra ca kl 19.30.

Søndag:
Timeplan:
Kl 10-12.30: Magedans
Kl 12.30-13.30: Lunsj
Kl 13.30- 16.10: Magedans
kl 16.15-16.45: Yoga med fokus på tøying

Totalt 10 timer og 30 minutter magedans, 4 timer Bollywood, 3 timer ballett, 2 x 55 minutter Jallabina og 1 time og 40 minutter med uttøying basert på yoga. Hele helgen 21 timer med svette, dans og latter

Fredags kveld drar vi ut på tur (forutsatt at værgudene er enig med oss), Hvis været ikke holder, er vi ute et sted med tak over. Husk varme klær og sommervotter til Finnmarkssommeren 😉 🧣🧤🧦 Vi nyter midnattssola så lenge vi orker.

Lørdags kveld har vi hafla (sted kommer) fra kl 19-23, med mat fra Midtøsten og åpen scene og dansegulv. Vi vil gjerne ha mange opptredener! Både spontane og mer velforberedte, alle stilarter er velkommen! Antrekk bestemmer du selv, men ikke vær redd for å pynte deg 💃💄💍👑👗✨
Pris og innhold på buffeten kommer, drikke tar du med selv. Festen fortsetter ute på de lokale utestedene for de som ønsker det. 💃

————PRISER OG PÅMELDING——–

PRISER:
Plukk og velg de timene du selv ønsker.
Meld deg på med antall timer du ønsker å delta på.

Totalt 10, 5 timer magedans, 4 timer Bollywood, 3 timer ballett, 2 x 55 minutter Jallabina og 1 time og 40 minutter med uttøying basert på yoga. Hele helgen 21 timer med svette, dans og latter

OBS: mat og overnatting kommer i tillegg, vi er behjelpelig med å finne overnatting, og henter og bringer på flyplass og til/fra studio osv.

Ved påmelding får du en faktura på depositum, kr 500, som må betales senest 7 dager etter påmelding (påmelding i januar blir ikke fakturert før i februar). Depositumet blir ikke refundert med mindre Sommerskolen i sin helhet blir avlyst. Din plass er ikke reservert før depositumet er betalt.

Priser ved påmelding innen 1. april:
hele helgen (21 timer) kr 2100,
1-10 timer kr 160 pr time,
11-17 timer 140 kr pr time,
17-20, timer kr 110 pr time.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 12.5. Studenter/skoleelever/honnør får denne prisen ved påmelding innen 1.6.

Priser ved påmelding etter 1. april:
hele helgen (21 timer) kr 2900,
1-10 timer kr 200 pr time,
11-18 timer 175 kr pr time,
18-20 timer kr 150 pr time.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 31.5. For påmelding etter 31.5. betales kursavgiften i sin helhet ved påmelding.

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen

All påmelding foregår pr e-post til ingunn@altamagedans.no

————KURSBESKRIVELSE————

MAGEDANS:

MAGEDANS:
Magedans blir delt opp i to.
Det blir fire timer og 20 minutter med litt øvet og oppover, teknikk og kombinasjoner som ender i en koreografi om du deltar på alle timene. Fredag kl 16.45-17.50, samt lørdag kl 10-12 og 13-14.15
På litt øvet-delen av magedans skal vi danse til Bosbos av Mahmoud El Leithy. Dette er en glad og leken låt med repetisjoner, og mulighet for å legge på flere lag om du har mer å gi. Og du blir garantert i godt humør! 💃💃💃
Øvet: seks timer og 10 minutter teknikk og kombinasjoner som ender i en koreografi. Lørdag kl 14.15-15.15, søndag kl 10-16.10 med lunsj i mellom. Vi danser til en klippet versjon av Wardas Batwannes Beek. Her får du litt av alt, turns, tempo, seige hofter og vakre armer. Bare å glede seg!
Du må gjerne melde deg på alt, vær bare obs på at vi går litt fortere fram på timene for øvet 💃💃

BOLLYWOOD:
Vi lærer en søt og livlig Bollywoodkoreografi. Musikk og mer informasjon kommer. Kurset er åpent for alle, men det hjelper om du har danset noe før. Instruktør Ingunn.

YOGA:
Vi puster og strekker på oss. Åpent nivå. Instruktør Ingunn.

JALLABINA: Teksten er kopiert fra den offisielle nettsiden Jallabina.com

THIS IS JALLABINA®

JALLABINA® is our revolutionary pre-choreographed dance workout that fuses all kinds of Middle Eastern music and dance styles. The mix between upbeat and low tempo sultry Middle Eastern rhythms creates the perfect setting for a balanced workout where cardio and muscle toning movements are combined. But most importantly, IT’S SO MUCH FUN!

BALLETT:
Nivået på ballett blir lagt til nybegynner, alle som har trent noe ballett tidligere har godt av å ta det litt ned for å fokusere ekstra på det tekniske. Alle vil på dette kurset få utfordringer i henhold til sitt nivå. Kurset er ment som et verktøy for å utvikle ferdigheter i andre dansegrener. Fotarbeid, plassering og grasiøsitet er stikkord for diverse ballett øvelser. Ballett er trening hvor du lærer mye om egen kropp og er med på å bedre holdning og kroppsbeherskelse.
Fottøy er sokker (kan være litt glatt), myke ballettsko eller FootUndeez.

————-TRENINGSTØY————
Angående treningstøy til sommerskolen: Sommeren i Finnmark er en anelse lunefull, som vi vet. Hvis det er varmt ute, blir det fort en deilig badstuetemperatur inne på studio, og du trenger flere tørre skift pr. dag om du deltar på mer enn et kurs om dagen.
Blir det derimot kjølig ute, er det lurt å ha med en jakke til å slenge over i pausene, samt tykke sokker og leggvarmere til bruk i timene om du er av typen som fryser lett. ⛄ Tørt skift er selvsagt greit uansett, men du trenger kanskje ikke like mange som ved varmt vær. Kommer du utenbys fra, får du låne vaskemaskin, så du slipper å dra med hele klesskapet.

—-MAT—
Vi har mengder av flotte pappkopper på studio, men om du vil ha en ordentlig kopp å drikke av (og samtidig tenke på miljøet), tar du bare med din egen kopp. Den kan stå på studio hele helgen. ☕ Kaffe og te får du på studio. Lunsj må du ha med selv eller kjøpe.

Vi legger opp til en del felles måltider i løpet av helgen for de som ønsker det.

—–MIDDAGER—–
Fredag kveld kan du bli med å spise, enten det blir ute på tur hvis været er på vår side, eller inne på studio om det skulle være for kaldt eller for mye regn og/eller vind. Ute har vi muligheten for å grille maten selv, inne blir det mulig å bestille mat fra Tasty1 som i fjor, de har både pizza, burgere og tyrkiske retter på menyen.

Lørdag kveld blir det hafla, antagelig med buffét, detaljene er ikke på plass. Bufféten må forhåndsbestilles, mer info kommer.

——————-LUNSJ———–

LØRDAG: Tradisjonen tro har vi kyllingsuppe med brød på lørdag. Denne serveres uten meieriprodukter. Suppe må forhåndsbestilles. Mer info kommer.
Ved ønske kan vi også sørge for en vegetarisk/vegansk suppe.

SØNDAG: Tradisjonen tro bestiller vi vårruller til søndag. De kan bestilles vegetar eller med kjøtt. Disse må også forhåndsbestilles. Mer info kommer.

Du er hele tiden velkommen til å ha med din egen mat 🙂
Vi forsøker å få tilgang til et kjøleskap denne helgen.
Kaffe og te får du på studio.

Vi har åpen basar hele helga. Det betyr at studio gir sommerskolerabatt på utvalgte myntbelter og andre lekkerheter, samt at du kan ta med og selge eller bytte bort ditt eget utstyr.

Facebookarrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/311720616048561/?active_tab=about

Om Line Pettersen:
Line har danset magedans siden 1998. Hun var med og startet magedansgruppa Habibi i Tromsø i 1999, og vært med siden da, som styreleder de siste 6 årene. Lines favoritt-sjangere er cabaret , shaabi og fusion.
Line har opptrådt ved flere anledninger i Egypt, b.l.a. på cruisebåt på Nilen , i Alexsandria, i Sinai-ørkenen og, har gått på kurs hos Aida Noor, Dina, Raqia Hassan, Yasmina Cairo, Randa Kamel, Helene Skaugen, Maiken Wærdahl, Shireen, Lena Helt, Hilde Lund.
Line trener med magedansgruppa Habibi hver uke, Habibi har eget dansestudio i Tromsø. Line tok Jallabina instruktør-kurs i mai 2018, og Habibi startet opp med Jallabina fast i Tromsø fra august 2018.

Om Marthe:
Marthe har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole i Oslo, i tillegg er hun utdannet Personlig Trener og har påbegynt Praktisk Pedagogisk Utdanning. Hun har det siste året jobbet på Alta videregående som dansepedagog. Hun har erfaring fra å undervise på sommerskoler, kveldsskoler og kulturskolen i Tromsø. Hun jobber også som profesjonell danser og er i prosessen med å sette opp egne dansekunstneriske produksjoner. Hun har de siste 5 årene også jobbet som Personlig Trener.
Marthe sier:
Dans er en fantastisk måte å få utfordre og uttrykke seg kreativt i tillegg er det en super måte å ta vare på kroppen. Jeg fokuserer på at du skal ha et fysisk utbytte av dansetreningen, at du skal oppleve mestring og glede i møte med dansen.

Om Ingunn:
Ingunn har danset magedans siden 2007, og har undervist i eget dansestudio i Alta siden 2009.
Tidligere har hun før danset moderne og klassisk ballett i til sammen syv år, samt at hun også har Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. Ingunn deltar jevnlig på kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører.
Ingunn har tidligere vært gjestelærer på sommerkurs i Danmark 2012-2014, samt igjen nå i juli 2018, og undervist på JWAAD Summer School 2013-2015. I august 2018 er Ingunn bonusinstruktør på Khalidas MoveSpiration Weekend.
Ingunn er i tillegg utdannet Hatha yoga instruktør fra Yandara Yoga Institute i 2011.
Ingunn er kjent for sin pedagogiske undervisning, fine koreografier og ikke minst sitt blide og inkluderende vesen. Tilbakemeldinger fra elever er at Ingunn elsker dansen og elsker å lære den fra seg, og hun gjør det med glede og humor.

Detaljer

Start:
20. juni 2019kl 16:30
Slutt:
23. juni 2019kl 17:00
Kategorier for Arrangement:
, , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
20. juni 2019kl 16:30
Slutt:
23. juni 2019kl 17:00
Kategorier for Arrangement:
, , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart