Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Alta Magedans Sommerskole

29. juni 2018kl 17:30 - 1. juli 2018kl 16:30

MAGEDANS – BOLLYWOOD – YOGA- TRIBAL FUSION.
Syvende året med sommerskole! 🙂

Instruktør i magedans, Bollywood og yoga er Ingunn Lyngstad.
Instruktør i Tribal Fusion og uttøying lørdag er Elin Kåven.

———–TIMEPLAN——-—-

Timeplan:
Kl 17.30-19.30: Magedans
19.30-20: Yoga uttøying

Lørdag:
Timeplan:
kl 10-11.45: Magedans
Kl 11.45-12.30: Lunsj/basar
kl 12.30-14: Bollywood
Kl 14.15-16.30: Tribal Fusion
Kl 16.30-17: Uttøying
– Vi møtes som vanlig til opptreden og mat på kvelden, fra ca kl 19.30.

Søndag:
Timeplan:
Kl 10-12: Magedans
Kl 12-13: Lunsj
Kl 13-14: Bollywood
Kl 14.10-16.25: Tribal
Kl 16.25-16.50: Yoga uttøying

Totalt 6 timer magedans, 2,5 timer Bollywood, 4,5 timer Tribal Fusion og 1,5 time med uttøying basert på yoga/pilates. Hele helgen 14 timer

Fredags kveld drar vi til fjæra i Amtmannsnes ca kl 20 (forutsatt at værgudene er enig med oss), og spiser enten pizza som vi bestiller sammen, eller det du vil grille på bål. Hvis været ikke holder, drar vi enten inn eller er ute et sted med tak over. Husk varme klær og sommervotter til Finnmarkssommeren 😉 ??? Vi nyter midnattssola så lenge vi orker.

Lørdags kveld har vi hafla på studio fra kl 19-23, med mat fra Midtøsten og åpen scene og dansegulv. Vi vil gjerne ha mange opptredener! Både spontane og mer velforberedte, alle stilarter er velkommen! Antrekk bestemmer du selv, men ikke vær redd for å pynte deg ?????✨
Pris og innhold på buffeten kommer, drikke tar du med selv. Festen fortsetter ute på de lokale utestedene for de som ønsker det. ?

————PRISER OG PÅMELDING——–

PRISER:
Plukk og velg de timene du selv ønsker.
Meld deg på med antall timer du ønsker å delta på.

Magedans 6 timer totalt, Bollywood 2,5 timer totalt, yoga 1 time totalt, Tibal fusion 4,5 timer totalt, Pilates 30 minutter.
Til sammen 14 timer.

Ved påmelding får du en faktura på depositum, kr 500, som må betales senest 7 dager etter påmelding. Depositumet blir ikke refundert med mindre Sommerskolen i sin helhet blir avlyst. Din plass er ikke reservert før depositumet er betalt.

Priser ved påmelding innen 1. april:
hele helgen (14 timer) kr 1400,
1-8 timer kr 150 pr time,
9-11 timer 120 kr pr time,
11,5-14 timer kr 100 pr time.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 12.5. Studenter/skoleelever får denne prisen ved påmelding innen 1.5.

Priser ved påmelding etter 1. april:
hele helgen (14 timer) kr 2100,
1-8 timer kr 200 pr time,
9-11 timer 175 kr pr time,
11,5-14 timer kr 150 pr time.

Depositum på 500 kr betales ved påmelding, rest betales innen 31.5. For påmelding etter 31.5. betales kursavgiften i sin helhet ved påmelding.

Angående påmelding:
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved plutselig/akutt sykdom kan du få halve summen tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av helga- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂
Takk for forståelsen

All påmelding foregår pr e-post til ingunn@altamagedans.no

————KURSBESKRIVELSE————

MAGEDANS:
Vi gjentar fjorårets opplegg etter gode tilbakemeldinger. Musikk og tema for koreografi(ene) kommer etterhvert.
Du lærer selvsagt en koreografi for opptreden om du deltar på alle timene. Alle som deltar fredag og første time lørdag, lærer en enkel øvingskoreografi, som filmes og deles med deltakerne i etterkant.

Fredag kl 17.30-19.30 : Vi danser oss glad og varm samtidig som vi sniker inn teknikk og kanskje kombinasjoner til helgas koreografi.
Lørdag: kl 10-11 : Vi danser oss glad og varm samtidig som vi sniker inn teknikk og kombinasjoner til helgas koreografi.
Kl 11 : Vi begynner med koreografien.
Søndag kl 10: Oppvarming, fullføre og terpe koreografi.
Hvis man ikke vil lære koreografien, kan man selvsagt bare ta fredag og første time lørdag.
Nivå: Litt øvet og oppover. Instruktør Ingunn.

BOLLYWOOD:
Vi lærer en søt og livlig Bollywoodkoreografi. Musikk og mer informasjon kommer. Kurset er åpent for alle, men det hjelper om du har danset noe før. Instruktør Ingunn.

YOGA:
Fredag og søndag: Vi puster og strekker på oss. Åpent nivå. Instruktør Ingunn.

TRIBAL FUSION:
Gjennongang av teknikk og koreografi lørdag og søndag.
Koreografien kategoriseres som «Temple Tribal Fusion.» Temple Tribal Fusion er i større grad inspirert av tempeldanser assisosiert med gudinner, der poseringer står i sentrum. Koreografien vil derfor føles som en serie med poseringer, med innslag av Bollywood, japansk, balinesisk og yoga inspirerte poseringer og trinn. Det er mye fokus på tilstedeværelse, styrke og stolhet i denne koreografien – en dans for gudinner!
Litt øvet koreografi. Det anbefales at du hatt 1-2 nybegynnerkurs i magedans (må ikke være fra tribal) fra før, og har kjennskap til grunnteknikker innenfor magedans.
Koreografi av instruktør Elin Kåven.

UTTØYING LØRDAG: En avslappende uttøying der vi holder posisjonene i flere minutter, slik at vi får en dypere uttøying. Vi klargjøre musklene til avslapping slik at de er klar til neste dag.
Instruktør Elin Kåven

——————-LUNSJ–———

LØRDAG: Tradisjonen tro har vi kyllingsuppe med brød på lørdag. Denne serveres uten meieriprodukter. Suppe må forhåndsbestilles og betaling skjer til Elin via vipps, kontant eller kontooverføing. Mer info kommer.

SØNDAG: Tradisjonen tro bestiller vi vårruller til søndag. Disse kan bestilles vegater eller med kjøtt. Disse må også forhåndsbestilles og betaling skjer til Elin via vipps, kontant eller kontooverføing. Mer info kommer.

————-TRENINGSTØY–———-
Angående treningstøy til sommerskolen: Sommeren i Finnmark er en anelse lunefull, som vi vet. Hvis det er varmt ute, blir det fort en deilig badstuetemperatur inne på studio, og du trenger flere tørre skift pr. dag om du deltar på mer enn et kurs om dagen. ☀
Blir det derimot kjølig ute, er det lurt å ha med en jakke til å slenge over i pausene, samt tykke sokker og leggvarmere til bruk i timene om du er av typen som fryser lett. ⛄ Tørt skift er selvsagt greit uansett, men du trenger kanskje ikke like mange som ved varmt vær. Kommer du utenbys fra, får du låne vaskemaskin, så du slipper å dra med hele klesskapet.
Vi har mengder av flotte pappkopper på studio, men om du vil ha en ordentlig kopp å drikke av (og samtidig tenke på miljøet), tar du bare med din egen kopp. Den kan stå på studio hele helgen. ☕ Kaffe og te får du på studio. Lunsj må du ha med selv eller kjøpe.

Detaljer

Start:
29. juni 2018kl 17:30
Slutt:
1. juli 2018kl 16:30
Kategorier for Arrangement:
, , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart

Detaljer

Start:
29. juni 2018kl 17:30
Slutt:
1. juli 2018kl 16:30
Kategorier for Arrangement:
, , , ,

Sted

Alta Magedansstudio
Holtet 9, innkjøring via Skoleåsen
ALTA, 9513 Norge
+ Google-kart