Alle kurs holdes på Alta Magedans sitt lokale i Bukta, i andre etasje i Thermoglassbygget, Betongveien 1. Ring på nede om døra er låst når du  kommer.

Ballett for voksne og barn, med ballettpedagog Marthe Kristiansen.

Timeplan uke 19-22:

18.35-19.50: Ballett for voksne (12+) kr 550
20-21.15: Moderne for voksne (12+) kr 550

Send en epost til ingunn@altamagedans.no for påmelding

Kurs for barns starter opp til høsten, timeplan og påmelding legges ut i løpet av mai.

Timeplan:
17-17.30: 4-6 år
17.40-18.25: 7-10 år
18.35-19.50: Ballett for voksne (12+)
20-21.15: Moderne for voksne (12+)

15 uker, med forbehold om forskyvning av uker/opphold ved sykdom eller jobbreise for instruktøren.

4-6 år, 30 minutter, kr 1200
7-10 år, 45 minutter, kr 1600
Ballett for voksne (12+) , 75 minutter, kr 2.500
Moderne for voksne (12+) , 75 minutter, kr 2.500
Skoleelev/student på voksenkurs får 500 kr avslag på kurs nr 2.

OBS-påmelding KUN på lenke! Sms, telefon og e-post er kun for informasjon eller hvis du ikke får til påmelding på lenke. Venteliste settes opp ved behov.

Lenker til påmelding:

4-6 år: Fullt! Ta kontakt for å stå på venteliste!

7-10 år: Fullt!

Oppstart nye kurs ballett og moderne for voksne (12+) fra uke 11

Påmelding til ballett her: https://www.sendregning.no/arrangement/990881

Påmelding til moderne her: https://www.sendregning.no/arrangement/56102

Om Marthe:
Marthe har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole i Oslo, i tillegg er hun utdannet Personlig Trener og har påbegynt Praktisk Pedagogisk Utdanning. Hun har det siste året jobbet på Alta videregående som dansepedagog. Hun har erfaring fra å undervise på sommerskoler, kveldsskoler og kulturskolen i Tromsø. Hun jobber også som profesjonell danser og er i prosessen med å sette opp egne dansekunstneriske produksjoner. Hun har de siste 5 årene også jobbet som Personlig Trener.

Marthe sier:
Dans er en fantastisk måte å få utfordre og uttrykke seg kreativt i tillegg er det en super måte å ta vare på kroppen. Jeg fokuserer på at du skal ha et fysisk utbytte av dansetreningen, at du skal oppleve mestring og glede i møte med dansen.

Kursbeskrivelse gruppe 4-6 og 7-11 år:
På barnekursene tas det sikte på å utvikle rytme, koordinasjon og bevegelseskvaliteter. Et morsomt og pedagogisk opplegg der ballet lærer gjennom danseøvelser, danser og danselek. Nivået tilpasses aldersgruppene.
Det viktigste er barnets trygghet, derfor kan det hende noen trenger foreldre med inn en liten periode. Men, vi prøver så fort som mulig å frigi plassen i rommet til barna, derfor ber vi foreldrene vente utenfor.

Barna bør ha bevegelige klær som ikke er altfor vide. Mange vil gjerne ha en liten tutu eller turndrakt med skjørt, dette går helt fint for de små ballerinaene, men unngå store kjoler. Fottøy som sokk med gummisåle under, for eksempel gymsokker, eller myke ballettsko er å foretrekke. Sokker kan også benyttes, men kan bli noe glatt. Antisklisokker er dessverre ikke tillatt på studio, de lager et såpeglatt belegg på gulvet.

Voksen ballett er undervisning på nybegynnernivå for de som ønsker å ha ballett som hobby eller som et verktøy for å utvikle ferdigheter i andre dansegrener. Ballett er trening hvor du lærer mye om egen kropp og er med på å bedre holdning, kroppsbeherskelse og grasiøsitet som man bærer med seg. Danseglede, motivasjon og mestring er stikkord for kurset. Du kan gjerne bruke sokker eller myke ballettsko

Moderne dans for voksne:
Moderne dans oppsto som en reaksjon mot de strenge reglene innenfor klassisk ballett. Der klassisk ballett søker å oppheve tyngdekraften, karakteriseres moderne dans av kontakten med underlaget, bruk av tyngde og organiske bevegelsesmønstre.
I kurset moderne vil det bli mye opp og ned fra gulvet med store bevegelsesøvelser og koreografier. Det vil derfor være mulighet å utvikle styrke i armer, kjerne og ben under dette kurset. Vi har frihet til å utvikle kreativitet, flyt og uttrykk. Her jobber vi aller helst barfot, men sokker kan også benyttes. Ellers er anbefalt bekledning noe du føler deg komfortabel i, og som er mykt og lett å bevege seg i.

Prøvetime er mulig på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Påmelding – kontakt: Oppgi navn, alder (gjelder barn), kurs du er interessert i, telefonnummer, mailadresse og adresse.

Kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort plassen din.
Takk for forståelsen!

Betaling: Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 4750 43 43746 eller Vipps til 113730 (Alta Magedans og Yoga). Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal!