Alle kurs holdes på Alta Magedans sitt lokale i kjelleren på det gamle BUL-huset i Bossekop, Holtet 9 (innkjøring via Skoleåsen).

De fleste HELGEKURS ligger i Kalender.

Seks ukers kurs i Bollywooddans, onsdager kl 17-17.45 uke 10-16. Kurset koster 600 kr, 540 kr for studenter/skoleelever/honnør. Kurset er åpent for voksne, og barn over 10 år. Vår Bollywood undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper.

Påmelding her https://www.sendregning.no/arrangement/188532

For mer info, send epost til ingunn@altamagedans.no

Bollywooddans er en hovedsakelig glad og søt dansestil som har oppstått i forbindelse med Indias store filmindustri, men det fins selvsagt også mer romantiske og triste danser. Bollywoodfilm der dansen stammer fra, er en av verdens største filmindustrier. Bollywooddans er en mikset stil, fusion, man henter elementer fra flere stiler inne tradisjonell indisk dans, og setter det sammen med bl.a. hip hop, moderne og jazzballet.

Vår Bollywood undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper. Vi jobber med typiske bevegelser i stilen, og lærer en søt dans i Bollywoodstil. Du må regne med å bli litt svett, samt å le en del på grunn av rare bevegelser. Deltakere på kurs beskriver det som en lykkepille. Det er ikke mulig å være annet enn glad når du danser Bollywood!

Nye koreografier for hvert kurs. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere.

Mulighet for å filme dansen på slutten av kurset, og musikken vi danser til er inkludert i prisen. Prøvetime er mulig på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du halvparten av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom/fravær kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort eller selge plassen din.
Takk for forståelsen!

Betaling: Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 4750 43 43746 eller Vipps til 113730 (Alta Magedans og Yoga). Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal!