KURSTYPER VARIGHET DAG/TID OPPSTART NESTE
Barn 4-7 år 30 min x 14 uker - kr 900 Tirsdag kl 17.15-17.45 uke 2 -
Barn 8-12 år 50 min x 15 uker - kr 1900 Mandag kl 1715 Uke 2 Uke 34
Nybegynner 75 min x 6 uker - kr 700/500 Tirsdag kl 19.30 Uke 3 -
Nybegynner 2 75 min x 7 uker - kr 800/600 Tirsdag kl 1930 uke 10 Kommer
Øvet 75 min x 8 uker - kr 900/700 Tirsdag kl 1800 Uke 2 Uke 10
Bollywood 3,5 timer- kr 550/400 16.-17.2. Uke 7 Sommerskole 2018
Dans! 60 min x 8 uker, kr 720/600 Torsdag kl 18.15 uke 2 uke 10

Alle kurs holdes på Alta Magedans sitt lokale i Bukta, i andre etasje i Thermoglassbygget, Betongveien 1. Ring på nede om døra er låst når du kommer.

De fleste HELGEKURS ligger i Kalender: http://altamagedans.no/event/en-annen-dans/ Alta Magedans

NIVÅER: Og mer info om klassene, se beskrivelse nederst på siden.

Det er mulighet for drop-in på Dans! og Teknikk og kombinasjoner om klassen ikke blir full. Kr 150 pr gang. Prøvetimer på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Andre kurstilbud:
Utdrikningslag kr 1200. En morsom time der man lærer en enkel dans. Bruden får velge med seg et myntbelte, og man får med musikken vi har danset til.
Minikurs 1 time kr 1400, 2 timer kr 1900.
Kurs for din bedrift, eller seminar osv tilpasses etter ønske. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Påmelding – kontakt:
Oppgi navn, alder (gjelder barn), kurs du er interessert i, telefonnummer, mailadresse og adresse.
kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Lenker til påmelding ligger her. OBS- om du skal delta på to eller flere samtidige kurs, meld deg på et av dem via lenke, og send epost om at du er påmeldt det kurset og hvilket annet kurs du ønsker å melde deg på. 🙂 Takk for hjelpen!
Øvet: https://www.sendregning.no/arrangement/557958
Barn 8-12 år: https://www.sendregning.no/arrangement/980845
Påmelding nybegynnerkurs, registrer deg her:  https://www.sendregning.no/arrangement/485004
Dans!: https://www.sendregning.no/arrangement/61307

Barn 4-7 år: https://www.sendregning.no/arrangement/985647

Klippekort til Dans!: https://www.sendregning.no/arrangement/653790

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort plassen din.
Takk for forståelsen!

Betaling:
Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 47504343746. Vær vennlig å betale faktura før oppstart av kurs! Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal, betaling kun med Vipps eller rett på konto. Vippsnummer 113730, Alta Magedans og Yoga AS.

Antrekk:
Dans: Klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men det er litt glatt på gulvet, så barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.

Om Ingunn: Ingunn har danset magedans på hobbybasis siden våren 2004, og aktivt fra januar 2008, og før det moderne og klassisk ballett i til sammen syv år. Ingunn har også Trener 1-kurs i magedans (august 2008) fra Norges Danseforbund, foreløpig den eneste offisielle kursingen av magedanselærere i Norge. Ingunn har knyttet seg til Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio, og baserer sin undervisning på Siris populære og pedagogiske undervisningsopplegg. www.oslomagedans.com I tillegg tar Ingunn jevnlig kurs med andre norske og utenlandske magedansinstruktører. De siste årene har Ingunn undervist på Anna Barner Sarp sin sommerskole (2012-2014), samt på JWAAD Summer School (2013-2015).

Nivåer:
Barn 4-7 år: Magedans og bollywood bevegelser, samt danselek og bruk av slør. Myntbelte nødvendig! Ungene lærer en liten dans, og de som ønsker det opptrer med den på elevoppvisning.
Barn 8-12 år:Grunnbevegelser, kombinasjoner og koreografi tilpasset barn, en magedans og en bollywood, samt fellesdans. Koreografi: Fellesdans, en bollywood og en magedanskoreografi. Det stilles krav om å skaffe seg et kostyme, kjøpt eller hjemmelaget for å få delta her, da alle erfaringsmessig vil opptre på elevoppvisningene.
Nybegynner: Kurs for deg som aldri har danset magedans før, og for deg som ønsker å repetere det grunnleggende. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere. Fin mor-datter-aktivitet. Popkoreografi: Tarkan Simarik (koreografi: Ingunn) Musikken finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=FkKShvCPrRc
Nybegynner 2: Teknikk og koreografi-klasse, der vi øver på bevegelsene fra nybegynner. Koreografi uke 9: Kommer!
Litt øvet : For deg som har tatt Nybegynner og Nybegynner 2. Koreografi og teknikk. Her kan du bli til du føler at du trenger flere utfordringer. Koreografi uke 9: Kommer! koreografi: Ingunn
Øvet: Koreografi, uke 9: Kommer! (slør!) Koreografi: Ingunn
Dans deg svett/teknikk: Teknikk-klasse for alle (bør ha fullført Nybegynner 2). Passer fint om du vil trene to ganger i uka uten mer koreografi. Her får vi også pulsen skikkelig opp.