Alle kurs holdes på Alta Magedans sitt lokale i Bukta, i andre etasje i Thermoglassbygget, Betongveien 1. Ring på nede om døra er låst når du  kommer.

De fleste HELGEKURS ligger i Kalender:
Neste kurs i Bollywooddans holdes i uke 7, og går over to dager. Kurset koster kr 550/450 (skoleelever/studenter) og vi danser til  denne musikken: Kommer!

Påmelding til Bollywooddans i uke 7,  send epost til ingunn@altamagedans.no for studentpris, for øvrige, bruk denne lenken: Kommer!

Bollywooddans er en hovedsakelig glad og søt dansestil som har oppstått i forbindelse med Indias store filmindustri, men det fins selvsagt også mer romantiske og triste danser. Bollywoodfilm der dansen stammer fra, er en av verdens største filmindustrier. Bollywooddans er en mikset stil, fusion, man henter elementer fra flere stiler inne tradisjonell indisk dans, og setter det sammen med bl.a. hip hop, moderne og jazzballet.

Vår Bollywood undervises stort sett på åpent nivå, det vil si at ingen forkunnskaper er nødvendig, men danseerfaring hjelper. Vi jobber med typiske bevegelser i stilen, og lærer en søt dans i Bollywoodstil. Du må regne med å bli litt svett, samt å le en del på grunn av rare bevegelser. Deltakere på kurs beskriver det som en lykkepille. Det er ikke mulig å være annet enn glad når du danser Bollywood!

Nye koreografier for hvert kurs. Ingen nedre aldersgrense, men kurset er lagt opp for voksne deltakere.

Mulighet for å filme dansen på slutten av kurset, og musikken vi danser til er inkludert i prisen. Prøvetime er mulig på klasser med ledige plasser, kr 150 (om du velger å fortsette på klassen, kan du trekke kr 150 fra kursavgiften din).

Om man ikke kan delta på klassen sin en uke, kan man ta igjen timen ved å delta på en annen klasse i løpet av samme kursperiode. Man kan ikke spare timen til neste kursperiode.

Påmelding – kontakt: Oppgi navn, alder (gjelder barn), kurs du er interessert i, telefonnummer, mailadresse og adresse.

Kontakt e-post: ingunn@altamagedans.no eller mob: 41 50 49 42

Angående påmelding til helgekurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved akutt/tilfeldig sykdom kan du få halvparten av pengene tilbake, eller du kan selge eller gi bort plassen din (ikke begge deler).
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av datoen- ingen penger tilbake, men du kan fortsatt selge eller gi bort plassen din. 🙂 Takk for forståelsen!

PÅmelding til ukeskurs: PÅMELDING ER BINDENDE! Ved påmelding forplikter du deg å betale full kursavgift med mindre du kan framvise legeerklæring på at du ikke kan delta, eller kurset i sin helhet blir avlyst. DETTE GJELDER OGSÅ OM DU VELGER Å IKKE BENYTTE DEG AV DIN RESERVERTE PLASS! Vennligst respekter dette.
Du kan kun få penger tilbake dersom du blir syk/skadet og kan vise en legeerklæring, da får du 2/3 av summen tilbake.
Ved tilfeldig sykdom kan du få ta igjen timene på andre kurs.
Mangler du barnevakt, fikk jobb, tok feil av ukedagen – ingen penger tilbake, men du kan gi bort plassen din.
Takk for forståelsen!

Betaling: Betaling av tilsendt faktura, eventuelt drop-in og andre småbeløp til kontonummer 4750 43 43746 eller Vipps til 113730 (Alta Magedans og Yoga). Dette gjelder også om du ikke benytter plassen din, med mindre du kan framvise legeerklæring. OBS: Vi har ikke kortterminal!

Antrekk: Dans: Klær som er behagelige å bevege seg i, gjerne noe tettsittende slik at du ser bevegelsene dine lettere. Man kan ha et sjal rundt hoftene for å markere disse. Vi danser som regel i sokker, men det er litt glatt på gulvet, så barbent eller ”gymsokker” i skinn er også ok.

Andre kurstilbud: Utdrikningslag kr 1200, over 15 pers, kr 1500. En morsom time der man lærer en enkel dans. Bruden får velge med seg et myntbelte, og man får med musikken vi har danset til. Minikurs 1 time kr 1200, 2 timer kr 1600. Helgekurs 5 timer, kr 550 pr pers. Helgekurs 6 timer, kr 700 pr pers. Kurs for din bedrift, eller seminar osv tilpasses etter ønske. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.